自由講場

跳至

首頁
12345...14

尾頁

禁止訪問

公爵府

禁止訪問

水晶宮

佢因乜解救打人呀???mouth: mouth: mouth:

珍珠宮

原文章由 ~仔仔媽咪~ 於 08-7-23 19:43 發表
佢因乜解救打人呀???mouth: mouth: mouth:

我都想問, 頭先冇睇電視

珊瑚宮

好媽媽勳章

佢發咩癲 ar

水晶宮

好媽媽勳章

好似話d記者貼住佢個女黎影,所以咁,
我估d記者係想影佢個女個嘴仔:;pppp:

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我不嬲對佢兩個都冇乜好感!!唔好炳我!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會唔會有事?

係不丹, 泰國, or hong kong 發生???

[ 本文章最後由 cy101 於 08-7-23 19:46 編輯 ]

男爵府

我唸佢都係想保護佢個女姐...
不過都唔駛咁操呀

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

佢開頭叉人條頸, 跟住再打多一野, 後尾有個女人行埋黎叫佢走, 唔知果個係咪陳x英?!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

珊瑚宮

好媽媽勳章

咁低 eq 第日點教女 ar , 身教好緊要喎

大宅

伯爵府

原文章由 mclam 於 08-7-23 19:46 發表
佢開頭叉人條頸, 跟住再打多一野, 後尾有個女人行埋黎叫佢走, 唔知果個係咪陳x英?!

嗰個係陳x瑛, 王菲經理人, 佢 2公婆不嬲都唔好老脾.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

洗唔洗打人呀, 做得娛樂圈, 都預左無咩私隱, 吓吓話打d記者, 有無攪錯, 其實佢地個個當初紅得起, 都係靠班記者啫~~~

總之唔o岩講到o岩, 打人就唔o岩啦!

個個都以為有財有勢就大晒~~~

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 88328mama 於 08-7-23 19:52 發表

嗰個係陳x瑛, 王菲經理人, 佢 2公婆不嬲都唔好老脾.

聽日上硬頭條!!

伯爵府

原文章由 kc_01k 於 08-7-23 19:52 發表
洗唔洗打人呀, 做得娛樂圈, 都預左無咩私隱, 吓吓話打d記者, 有無攪錯, 其實佢地個個當初紅得起, 都係靠班記者啫~~~

總之唔o岩講到o岩, 打人就唔o岩啦!

個個都以為有財有勢就大晒~~~ ...

我都係咁話, 個記者係追住佢細女影, 可能係嚇親佢, 但君子動口不動手, 重要係外國地方, 做埋 d 咁粗魯行為, 真係.....

男爵府

如果佢係為咗保護屋企人而咁做,情有可願,雖然打人係唔啱,但是問為人父母者,自己兒女天生係少少缺憾,仲要俾人係咁追住嚟影,好似係度俾人揭開瘡疤之餘,再係傷口上灑鹽,個心會有幾痛
我原本就唔喜歡佢兩個,我只係以阿媽心態去諗,唔好閙我呀mouth:

水晶宮

至尊種植勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 爸B勳章

如果在為人父母的觀點來睇

我覺得一點都不過份(只係不智)

如果自己的兒女有咁樣的缺憾

仲要有人千方百計影相派街坊你會點先??

(登咗出來同派街坊都無分別)

我覺得個記者有心撥火

都唔知想點??
不要問國家能為你們做些甚麼,要問你們能為國家做些甚麼。Ask not what your country can do for you, ask what you can do for your country.

男爵府

我見細囡係比人抱到見吾到個樣架...個記者追往後面來影, 講真帶得出黎預左比人影到....

李生真係好火, 我知係好吐嚴, 但吾須要打人, 佢個屎樣想殺人禁

首頁
12345...14

尾頁

跳至