自由講場

跳至

首頁
23456...52

尾頁

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

我冇份咯~~ 阿囡甩咗隻側門口, 新果隻牙仔仲未埋好位!!

原文章由 minijelly 於 08-7-25 11:10 發表

我早你一日,我約左30/7 15:00,去完報料比你地

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

下個星期日我唔得呀!!

原文章由 MaJosephine 於 08-7-25 14:13 發表
澄清:此乃是BK mami的私人聚會,並非Star Fantasy舉辦之活動,敬請留意!歡迎各Star Fantasy會員踴躍參加

(會長,我講得對嗎?)

荔枝角公園 + 嶺南之風 + 晚飯
3/8 (SUN) 4:00pm, 美孚 MTR 「A ...

大宅

[親子活動] 過百 BB 齊做 YOGA 同創香港紀錄

日期:2008年8月9日(星期六)
時間:下午5時至6時
對象:3-5歲小朋友

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1640705

大宅

[兒童活動] 麥當勞世界兒童日2008 歌唱比賽

報名詳情
參賽資格﹕3-12歲的小朋友
報名日期﹕7月24日 - 9月10日
報名費用﹕$50

《麥當勞叔叔之家慈善基金》官方網站﹕http://www.mcdonalds.com.hk/chinese/rmhc/

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 nat_natc 於 08-7-25 00:21 發表
hehe 我約咗31/7 -3:00pm呀!join bkmama一齊呀?

我地日子時間一樣渦~我又約左31號3點渦~

大宅

睛靈勳章

咁可以約埋一齊去呀!好唔好呀

原文章由 maggielau0705 於 08-7-26 00:08 發表

我地日子時間一樣渦~我又約左31號3點渦~

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 nat_natc 於 08-7-26 00:42 發表
咁可以約埋一齊去呀!好唔好呀

我上午上完興趣班響大埔食埋野就直接出去啦~

伯爵府

魅力王子

原文章由 MaJosephine 於 08-7-24 22:13 發表
澄清:此乃是BK mami的私人聚會,並非Star Fantasy舉辦之活動,敬請留意!歡迎各Star Fantasy會員踴躍參加

(會長,我講得對嗎?

荔枝角公園 + 嶺南之風 + 晚飯
3/8 (SUN) 4:00pm, 美孚 MTR 「A ...

i have one friend go too: wing 1A1B

and me :shah 2A1B

ps:that day my family can not eat dinner with all,sorry,take photo finish will come home,thx

大宅

睛靈勳章

咁知道詳細add後再約妳係邊度等啦好嗎?
終於了以見吓風風啦

原文章由 maggielau0705 於 08-7-26 13:34 發表

我上午上完興趣班響大埔食埋野就直接出去啦~

大宅

原文章由 minijelly 於 08-7-24 18:36 發表
徵:小童4-9歲 -30/7 或 31/7政府廣告試鏡(27/8 拍攝)
補充:呢個廣告一定要靚仔靚女,掉左牙,未出返既就暫時唔好住,thanks

我女女未掉牙呀.....佢ok嗎?thx!

大宅

我女女6 yrs,個樣都ok架,佢拍過呀gil同小方套出水芺蓉,但呀gil搞到冇得上,有興趣請pm我,thx!

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原文章由 shah 於 08-7-26 14:17 發表

i have one friend go too: wing 1A1B

and me :shah 2A1B

ps:that day my family can not eat dinner with all,sorry,take photo finish will come home,thx

我都係AR~我影完就要返去臭細女
無得同你地食飯LU

伯爵府

魅力王子

原文章由 nat_natc 於 08-7-26 07:57 發表
終於了以見吓風風啦

hi,3/08 we can meet

but casting my son can not go because he is 3.5yrs old only.....keely say must need to over 4yrs old...

伯爵府

魅力王子

原文章由 koe 於 08-7-26 19:01 發表

我都係AR~我影完就要返去臭細女
無得同你地食飯LU

how old your baby girl?u have two children so happiness i also want to have second one,but many many many worryso can not.

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆 #1 shah 的文章

唔係我既~幫細佬臭嫁~
你甘快想第2個啦~好辛苦嫁wo~我怕怕~

伯爵府

魅力王子

原文章由 koe 於 08-7-26 20:53 發表
唔係我既~幫細佬臭嫁~
你甘快想第2個啦~好辛苦嫁wo~我怕怕~

oh ic,haha

and i can not born second one ga,because too poor...

禁止訪問

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 nat_natc 於 08-7-26 23:57 發表
咁知道詳細add後再約妳係邊度等啦好嗎?
終於了以見吓風風啦

大家都3點上去見都得啦~ 咁之後都可以行食下tea~

大宅

我都想同呀女試,點約架?THX!

大宅

原文章由 minijelly 於 08-7-24 18:36 發表
徵:小童4-9歲 -30/7 或 31/7政府廣告試鏡(27/8 拍攝)
補充:呢個廣告一定要靚仔靚女,掉左牙,未出返既就暫時唔好住,thanks

hi,
我都想同囡囡約試鏡,請問問點約呀!
其實我囡囡已經拍過電影(門徒),現在五歲,唔該。

首頁
23456...52

尾頁

跳至