自由講場

跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

出手打人, 一定係唔岩囉...唔好理會之前發生d咩在先, 總之出手打人就好唔岩, 一定要受法律既制裁~

我覺得慈父可以用好多既方法去保護個小朋友囉, 再者比小朋友見到就會有樣學樣, 如果出手打人就可以解決問題, 呢個娛樂圈好黑暗囉, 人地都係一份工作囉, 你唔滿意可以出口而唔係出手既...要咁保護個女既, 咪唔好帶佢出街囉~ 你出得黎就預左比人影啦...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

王國長老

王國長老

恕我睇法唔同, 佢父母做藝人,但唔等於佢一定要曝光人前, 禮貌上係要得到佢父母同意. 唔帶佢出街更加講唔通....佢都係人, 做藝人既又唔係佢,點解唔可以出街呢....佢出街唔代表要俾人影相,報導, 佢只係一個小朋友...
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

一班記者刀光劍影準備要攻擊你家人,你認為仲可以同佢地講道理嗎?哈哈!家長....

複式洋房

我唔支持使用暴力.

但點解要支持個記者?

原文章由 edea 於 08-7-24 13:22 發表
恕我睇法唔同, 佢父母做藝人,但唔等於佢一定要曝光人前, 禮貌上係要得到佢父母同意. 唔帶佢出街更加講唔通....佢都係人, 做藝人既又唔係佢,點解唔可以出街呢....佢出街唔代表要俾人影相,報導, 佢只係一個小朋友... ...

伯爵府

我唔支持忽週記者

禁止訪問

禁止訪問

大宅

單睇今日文字新聞,只係登幾張打人相出黎,會覺得李亞鵬打人係吾岩,但睇左段片,見到前因同個者記態度,就覺得李亞鵬打得太遲同太少囉!

我睇左段片,都好想打忽週記者!

做野大晒呀?!
D大人都任你影啦!細路囡都吾放過?!

真係吾明點解樓主要支持個記者?!

[ 本文章最後由 cy1203 於 08-7-24 14:16 編輯 ]

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

伯爵府

班記者係故意挑釁李亞鵬去做新聞

珍珠宮

hashtag旅遊勳章 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 ChristieMe 於 08-7-24 13:25 發表
我唔支持使用暴力.

但點解要支持個記者?

絕對認同跟本就係個記者有問題在先

大宅

成件事上面, 其實無人係0岩既, 不過, 個記者好明顯地挑釁, 就算上庭, 都未必輸梗.

同埋, 兩個小朋友真係好慘, 睇住成件事既發生, 如果我係個小朋友, 一定要問, 點解我要得到咁既待遇? 我唸佢地兩公婆真係要好好善後2個小朋友既心理, 否則問題可以好嚴重.

禁止訪問

回覆 #1 edea 的文章

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

點先叫做出口?要好像罵爛仔架咁先叫做出口?
人地都叫做你唔好影囉,你睇下女記者點答

珍珠宮

好媽媽勳章

原文章由 可愛小寶貝 於 08-7-24 13:19 發表
出手打人, 一定係唔岩囉...唔好理會之前發生d咩在先, 總之出手打人就好唔岩, 一定要受法律既制裁~

我覺得慈父可以用好多既方法去保護個小朋友囉, 再者比小朋友見到就會有樣學樣, 如果出手打人就可以解決問題, 呢個娛樂圈好黑暗囉, 人地都係一份工作囉, 你唔滿意可以出口而唔係出手既...要咁保護個女既, 咪唔好帶佢出街囉~ 你出得黎就預左比人影啦...

出左口啦......個記者唔聽,仲叫佢打佢......都係聽個記者話啫....真係好奇怪,個記者唔知係咪有病,居然叫人打佢.....可能有被虛狂

王國長老

王國長老

原文章由 adrian媽咪 於 08-7-24 13:34 發表
成件事上面, 其實無人係0岩既, 不過, 個記者好明顯地挑釁, 就算上庭, 都未必輸梗.

同埋, 兩個小朋友真係好慘, 睇住成件事既發生, 如果我係個小朋友, 一定要問, 點解我要得到咁既待遇? 我唸佢地兩公婆真係要好好善後 ...

很同意, 我也覺得雙方面都有錯.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

原文章由 可愛小寶貝 於 08-7-24 13:19 發表

我覺得慈父可以用好多既方法去保護個小朋友囉, 再者比小朋友見到就會有樣學樣, 如果出手打人就可以解決問題, 呢個 ...

yes agree

別墅

如果佢係大大方方既人地就唔會咁做啦, 佢個女唔係藝人, 但佢父母係囉, 呢個係冇得改變既~試問佢地唔影多d圖片, 會吸引到你地去買嗎?

水晶宮

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

不過係大力d拍一下面,驗傷都驗唔到d乜啦,點會有case上庭

打人唔啱,不過我一定唔會支持個記者囉,咁樣影人地個女,又言語上挑釁,抵俾人打:;pppp:

原文章由 adrian媽咪 於 08-7-24 13:34 發表

同埋, 兩個小朋友真係好慘, 睇住成件事既發生, 如果我係個小朋友, 一定要問, 點解我要得到咁既待遇? 我唸佢地兩公婆真係要好好善後 ...
識網友只限吹下水、交換下資訊、發揮網力,邊個認真就邊個輸。

首頁
12345...10

尾頁

跳至