自由報料

跳至

首頁
23456...14

尾頁

大宅

有沒更新
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

引用:$110+x+18惠康coupon+$200送電磁爐大約$55

原帖由 kennis_t 於 15-11-03 發表
$110 x 18
惠康coupon $200
送電磁爐
你有冇sales電話呀,pm 我可以嗎? tks

男爵府

畀面勳章

引用:有沒更新+

原帖由 ppp123 於 15-11-07 發表
有沒更新
今日剛剛續110x18月,回198x4個月,送200惠康卷+樂信電磁爐,(110x18-198x4-200)/18約$55/月,sales比咗電話約滿可直接打去問可唔可以做返一樣約,佢話打去寄信黎話約滿叫打個個電話,係比唔到呢d offer,不過都要睇下你用開咩plan, 如果用開貴plan,唔寄cut form,我估都好難講到平

......

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+kennis_t+於+15-11-03+發表$1

原帖由 Yo818 於 15-11-08 發表
你有冇sales電話呀,pm 我可以嗎? tks
Pm咗sales電話比你

Yo818    發表於 15-11-8 11:06

......

大宅

ying_ma 發表於 15-11-8 02:23
今日剛剛續110x18月,回198x4個月,送200惠康卷+樂信電磁爐,(110x18-198x4-200)/18約$55/月,sales比咗電 ...
pls pm sales contact. thanks!

大宅

牛年勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章

引用:Quote:原帖由 Yo818 於 15-11-08 發表你有

原帖由 ying_ma 於 15-11-08 發表
Pm咗sales電話比你
可否pm個sales給我

大宅

牛年勳章 Poo得好勳章 BB防敏心得分享勳章

引用:Quote:原帖由 ying_ma 於 15-11-08 發表Pm

原帖由 dorisB 於 15-11-08 發表
謝!

別墅

回覆:ying_ma 的帖子

can u pm the sales info.

:verycold: :-D :-) :oops: :oops: :-) :-D :verycold:

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆:PCCW 家居電話續約一問

Can u share sales no?? Thx

大宅

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

畀面勳章

引用:Can u share sales no

原帖由 pakhop 於 15-11-08 發表
Can u share sales no?? Thx
Pm 咗啦!其實如果想做返舊plan多數都得,但如果用開貴Plan 想平,我諗要填cut form 先可以,打去都無用,其實填cut form 一d都唔煩,同佢地講算仲煩,填咗cut form 自然有sales搵無,你講想要咩plan,做到就用,做唔到就cut, 收線後,遲d佢一定call返你,企硬多數都得,只要做到平plan,第二年就唔洗煩,打上去問可唔可以做返舊Plan 就得

......

珍珠宮

2018復活節勳章

引用:Quote:原帖由+pakhop+於+15-11-08+發表Can+

Pm 咗啦!其實如果想做返舊plan多數都得,但如果用開貴Plan 想平,我諗要填cut form 先可以,打去都無用,其 ...
Thanks 👍👍👍👍

大宅

我就是填了cut-form..但都是給$67 plan 比我

子爵府

ying_ma 發表於 15-11-8 11:55
Pm 咗啦!其實如果想做返舊plan多數都得,但如果用開貴Plan 想平,我諗要填cut form 先可以,打去都無用,其 ...
pls. pm sales no. to me, thanks

大宅

回覆 ying_ma 的帖子

Pm sales tel no pls

男爵府

畀面勳章

引用:我就是填了cut-form..但都是給$67+plan+比

原帖由 ppp123 於 15-11-08 發表
我就是填了cut-form..但都是給$67 plan 比我
我舊年都係做一年plan計咗惠康卷,平均$67+聖安娜餅卷,今年早一個月send cut form,佢打黎我第一時間就話想做年半,110x18月+回贈$198x4+惠康卷$200+電磁爐+送call waiting 來電顯示,初初佢都叫我做返一年plan,又話年半plan無得送功能,我堅持如果做唔到,我要考慮下,叫佢遲d再call我,跟住下午call返我,話問咗公司無問題,可以做到

......

男爵府

好媽媽勳章

回覆:ying_ma 的帖子

可否比個sales no. 我,謝謝。

男爵府

ying_ma 發表於 15-11-8 02:23
今日剛剛續110x18月,回198x4個月,送200惠康卷+樂信電磁爐,(110x18-198x4-200)/18約$55/月,sales比咗電 ...
pls pm sales contact. thanks!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由 ppp123 於 15-11-08 發表我就

我舊年都係做一年plan計咗惠康卷,平均$67+聖安娜餅卷,今年早一個月send cut form,佢打黎我第一時間就話想 ...
我12月到期,可否pm sales電話。。唔該晒

大宅

回覆 ying_ma 的帖子

可否俾個sales no我, thanks !!

首頁
23456...14

尾頁

跳至