自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

想要小小世界歌詞

珍珠宮

2024年龍年勳章

人人常歡笑 不要眼淚掉
時時懷希望 不必心裡跳
在那人世間 相助共濟 應知人間小得俏
世界真是小小小 小得真奇妙妙妙
實在真美小世界 嬌小而妙俏
又有陽光照 兼有朗月耀
良朋同歡聚 相依相對笑
萬里難隔阻 心裡情長照 應知人間小得俏
世界真是小小小 小得真奇妙妙妙
實在真美小世界 嬌小而妙俏

大宅

好媽媽勳章

請問邊到有得download呢隻歌呀?

大宅

想要琴譜呀 !

請問有無人有呀

tks

大宅

好媽媽勳章

哩首歌唔係叫"世界真細小"咩?

男爵府

我個B好好鍾意, 有無人知有無DVD呀?? 唔該!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我都想download呢隻歌, 有無人幫到我
原文章由 DONUTBUBBLE 於 08-7-25 12:39 發表
請問邊到有得download呢隻歌呀?
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

i want to know 2
anyone can help la??

男爵府

大宅

我小b又係好鍾意睇e個廣告

複式洋房

anyone have english version? pls. kindly advise.

thx
[url=[url=[center]Megan][center]Megan[/url]][url=[center]Megan][center]Megan[/url][/url]

男爵府

我個囡都好仲意唱呢首歌o架

It's A Small World

It's a world of laughter, a world of tear.
It's a world of hopes and a world of fears.
There's much that we share,
It's that time that we're aware,
It's a small world after all.

It's a small world after all,
It's a small, small world.

There is just one moon and a golden sun.
And a smile means friendship to everyone,
Though the mountains are high
And the oceans are wide,
It's a small world after all.

It's a small, small world.

世界真細小

人人常歡笑 不要眼淚掉
時時懷希望 不必心裡跳
在那人世間 相助 共濟
應知人間小得俏

世界真細小小小
小得真奇妙妙妙
實在真係細世界
嬌小而妙俏

柔柔陽光照 兼有朗月耀
良朋同歡聚 相依相對笑
萬里難隔阻 心裡情長照
應知人間小得俏

世界真細小小小
小得真奇妙妙妙
實在真係細世界
嬌小而妙俏
~*~*~*~切言實多勝友,天白雲任爾遊。~*~*~*~
        我個小寶寶係2005年1月20日出左世啦!!

男爵府

WHERE TO BUY?? thanks.

男爵府

原文章由 trintrin 於 08-8-1 16:30 發表
WHERE TO BUY?? thanks.

呢到有得download兒歌的,世界真細小,好似係page18頁(大約)
http://www23.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4539878&extra=page%3D6&page=40

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

原文章由 ahmaymay 於 08-8-1 16:55 發表

呢到有得download兒歌的,世界真細小,好似係page18頁(大約)
http://www23.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=4539878&extra=page%3D6&page=40

thx你的網址.....
我搵到啦.向第17頁....最低呀.

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至