懷孕前後

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

yiuyiu213

我11am先去studio化妝影相,叫個friend大概1.30pm到studio化妝先,再影廿張合照囉!!

咁我當然淨係俾自己一個package嘅$啦!!

原文章由 yiuyiu213 於 08-7-26 21:55 發表

收到啦 !
咁你的費用是兩PAIR或是一PAIR價錢 ?
~錫晒您喔~

大宅

man_man1004

放心,一定靚...你影相時最好帶自己啲bikini或top去,因為佢嗰啲唔多啱身,仲有記住帶埋你想影嘅公仔或物件去,咁樣會影得特別啲!!

你影完記住pm你啲靚相俾我睇囉!!

原文章由 man_man1004 於 08-7-26 23:17 發表
JCarCar
我睇咗啦!!超靚呀!!
希望我下個月影有一半咁靚就好啦!!
~錫晒您喔~

子爵府

I wanna see also.......

大宅

Hello JCarCar

我都好想欣賞下
可否pm me~thx~~

別墅

JCarCar,
請問可以pm你條link俾我睇嗎?many tks!

大宅

☆~Chris~☆ , taimun,

check pm 啦!!
~錫晒您喔~

大宅

jcarcar:
我都想睇下你D靚相,可否PM條LINK給我?

大宅

好媽媽勳章

JCARCAR
你帶埋公仔上去呀?咁都幾得意喎~~可唔可以pm俾我睇吓呀
原文章由 JCarCar 於 08-7-27 12:12 發表

大宅

原文章由 JCarCar 於 08-7-27 12:12 發表

我都鍾意kitty架,我地可能帶埋結婚花車頭對kitty去

大宅

carmenbobo, cindy83215,

~錫晒您喔~

大宅

我都想睇下呀, 我下個月去影啦, please pm me, thanks!

大宅

好媽媽勳章

睇咗喇,你好fit呀,你幾多w去影ga,效果好好呀~~
帶公仔影都好好呀,我當時都諗唔到tim
原文章由 JCarCar 於 08-7-27 22:19 發表
carmenbobo, cindy83215,

大宅

cindy83215

我同老公都好鍾意Kitty,所以一早已經諗住帶埋兩隻Kitty一家四口去影大肚相囉!!

我影相時30weeks都未夠,其實我最想32-34weeks先去影,咁個肚大啲震撼啲,但我怕孖b唔聽話會早出嚟,所以咪影咗先囉!!

講真...個個女仔化咗妝真係"正"啲!!

原文章由 cindy83215 於 08-7-27 22:37 發表
睇咗喇,你好fit呀,你幾多w去影ga,效果好好呀~~
帶公仔影都好好呀,我當時都諗唔到tim
~錫晒您喔~

大宅

JCarCar,

我都好想睇下呀!介唔介意pm埋比我呀!
非常多謝!!!

男爵府

JCarCar,

You're really pretty and happy! Thanks for your recommendation and I must call the studio.

男爵府

睛靈勳章

JCarCar

我都想see下, pm埋俾我呀!

thanks!
winky

原文章由 JCarCar 於 08-7-27 22:50 發表
cindy83215

我同老公都好鍾意Kitty,所以一早已經諗住帶埋兩隻Kitty一家四口去影大肚相囉!!

我影相時30weeks都未夠,其實我最想32-34weeks先去影,咁個肚大啲震撼啲,但我怕孖b唔聽話會早出嚟,所以咪影咗先囉!!

講真. ...

大宅

Ruby06, WinkyLee,

~錫晒您喔~

大宅

I will go to Studio 123 later, would u mind pm me that link also.
~-~-~-~-~-~wingwingchu

複式洋房

JCarCar,
我book左下個月去影,請問可以pm你條link俾我睇嗎?

Thanks.

子爵府

原文章由 JCarCar 於 08-7-27 22:50 發表
cindy83215

講真. ...

jcarcar,

thx for ur pm

你好 camera face 呀.......又 fit, 都 ng 似陀緊孖 b
bty, 你套 bikini 好正

首頁
23456...8

尾頁

跳至