懷孕前後

跳至

首頁
34567...8

尾頁

子爵府

減齡達人勳章 醒目開學勳章

JCarCar,
請問可以pm你條link俾我睇嗎?

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章

wingwingchu, pioncheng, wai_wai113,

pm咗你哋啦!!
~錫晒您喔~

別墅

我都想影呀, 但老公話佢幫我影喎...你可唔可以PM你條LINK比我, 等我再遊說吓我老公呀...

洋房

the pic is very very nice

複式洋房

JCarCar,
請問可以pm你條link俾我睇嗎?many tks!

大宅

carolvw, wildjoey,

pm咗你哋啦!!
~錫晒您喔~

男爵府

我都想睇下呀, pm 比我呀,
thanks

複式洋房

我都想睇下呀, pm 比我呀,
thanks

大宅

happy_day07, lovenkotb,

pm咗你哋啦!!
~錫晒您喔~

別墅

JCARCAR,

Pls. PM me..I want to see too..

我想問幾耐之前book定, 我都係0809mami, 而家先book, 會唔會趕唔切 ?

大宅

jpang0107,

pm咗你啦...

Never too late 呀,影大肚相可以留個good memory俾自己同俾阿b睇,連老公都話好彩有去影,因為感覺真係好sweet好感動呀!!

你打電話去問吓Dior幾時有期,weekend可能full啲!!你影完記住pm你啲靚相俾我睇囉!!

原文章由 jpang0107 於 08-7-29 14:33 發表
JCARCAR,

Pls. PM me..I want to see too..

我想問幾耐之前book定, 我都係0809mami, 而家先book, 會唔會趕唔切 ?
~錫晒您喔~

別墅

我都有興趣, 可否PM條LINIK. THANK A LOT!

原文章由 JCarCar 於 08-7-25 15:10 發表
我之前喺studio123影大肚相,噚日去咗攞相...好開心啲相影得好"正",好sweet,最後要晒所有130張相(晒4R相+softcopy CD+slideshow website)都係俾咗total $1800...等我第日俾番孖b睇吓佢哋媽咪又幾"索"先!! ...

別墅

Haha..你真係快手...睇左你d相, 好sweet ~ 同埋你陀孖b, 都甘輕型, 個肚都仲係甘細

好, 等我問下老公先..thank u.

原文章由 JCarCar 於 08-7-29 14:45 發表
jpang0107,

pm咗你啦...

Never too late 呀,影大肚相可以留個good memory俾自己同俾阿b睇,連老公都話好彩有去影,因為感覺真係好sweet好感動呀!!

你打電話去問吓Dior幾時有期,weekend可能full啲!!你影完記住pm你 ...

大宅

畀面勳章

JCarCar,

請問可以pm你條link俾我睇嗎? thanks !!!

大宅

JCarCar,

請問可以pm你條link俾我? thank you so much.

大宅

畀面勳章

原文章由 phoebie 於 08-7-25 16:42 發表
好努力咁upload緊
比少少時間我

可唔可以pm你啲相俾我呀?Thank you!!!

大宅

畀面勳章

原文章由 南瓜妹 於 08-7-29 14:57 發表
JCarCar,

請問可以pm你條link俾我睇嗎? thanks !!!

我收到喇,影得好靚呀,你好fit喎,
但係我而家得3個幾月,係咪遲啲影會好啲呢?

大宅

南瓜妹

嘻嘻...所以女仔化咗妝真係"正"啲!!

我影相時30weeks都未夠,其實我最想32-34weeks先去影,咁個肚大啲震撼啲,但我怕孖b唔聽話會早出嚟,所以咪影咗先囉!!你影相時最好帶自己啲bikini或top去,因為佢嗰啲唔多啱身,仲有記住帶埋你想影嘅公仔或物件去,咁樣會影得特別啲!!

你影完記住pm你啲靚相俾我睇囉!!

原文章由 南瓜妹 於 08-7-29 17:46 發表

我收到喇,影得好靚呀,你好fit喎,
但係我而家得3個幾月,係咪遲啲影會好啲呢?
~錫晒您喔~

大宅

smilewa

pm咗你啦!!

原文章由 smilewa 於 08-7-29 16:40 發表
JCarCar,

請問可以pm你條link俾我? thank you so much.
~錫晒您喔~

大宅

Jcarcar

我都想睇啊! 可否pm 俾我睇下啊!!!
我都係0809mani 啊!!!

原文章由 JCarCar 於 08-8-1 09:05 發表
smilewa

pm咗你啦!!

首頁
34567...8

尾頁

跳至