美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

我果間就係普通既跳舞course, (hip hop既), 唔係咩修身跳舞, 因為識人所以好平,

我就認為都係一種運動, 出到去跳修身果d都係咁, 只不過係多左個顧問跟進

洋房

如果之後再有人join,我地就要堅持照除, 今次就太遲啦...

原文章由 EvaLam^^ 於 08-8-26 21:23 發表
aston_mama,

我冇同意0架,但我見你又冇答我,又冇人出聲,我以為你0地都同意咋,係唔公平,我一向都係諗住有member加入就我0地大家除番,早知今日有多個join就應該同導師提出,不過依家就.....太遲啦~
如果下個月 ...

禁止訪問

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

Hi,
我想問仲有冇得join ah?
因我這大半年身體有問題肥左好多ah 好想減肥ah. 你地介意同米芝蓮跳ma................now135bls

大宅

而家係馬鞍山跳, 星期二, 上午10-11, 你ok嗎?

大宅

熱血勳章 至尊種植勳章

0K既呢.我住頌安架.不過可否下月才開始?ThX
原文章由 gigi3046 於 08-9-12 18:17 發表
而家係馬鞍山跳, 星期二, 上午10-11, 你ok嗎?

大宅

新班下星期二開(4堂), 14/10完, 你要定下一次開班了. 到時再傾

大宅

頭痛的媽媽,

10月份新班會係21/10(二)開始
你join既就預早通知啦.

aston_mama,

我想問你鄭融隻歌叫咩名?同係邊度download呀?thanks!

洋房

hip hop

請問有冇多d資料? thanks

原文章由 bubu_bubu 於 08-8-28 00:09 發表
我果間就係普通既跳舞course, (hip hop既), 唔係咩修身跳舞, 因為識人所以好平,

我就認為都係一種運動, 出到去跳修身果d都係咁, 只不過係多左個顧問跟進 ...

洋房

ME VS ME

I have sent to your personal email..... don't know if the file is too large.. let me know if you didn't receive.

原文章由 EvaLam^^ 於 08-9-13 15:23 發表
頭痛的媽媽,

10月份新班會係21/10(二)開始
你join既就預早通知啦.

aston_mama,

我想問你鄭融隻歌叫咩名?同係邊度download呀?thanks!

首頁

尾頁

跳至