自由報料

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

有無人知在那里買最平呀 ??

[quote]原文章由 LokLok媽媽 於 08-7-27 07:51 發表
Sanrio 護脊書包超輕, d公仔好可愛,小一的小學生會鍾意.
生日月, 開心過

水晶宮

畀面勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

爆丸書包真係好難抗拒

原文章由 BOSKERMA 於 08-7-29 14:47 發表
我初時諗住買LEGO, 點知囝囝有次見到爆丸書包, 係都要買, 冇計啦俾佢爆飽佢啦mouth:
生日月, 開心過

男爵府

好媽媽勳章

CHERRYMA $228 Get Set果款真係比$178
果款重好多嫁....所以我先換$178..(係吉之島自己的感受)

所有的size同顏色都係去換SPI書包時比小朋友試下先再決定(一定要帶小朋友去呀)

[ 本文章最後由 katrinaau2002 於 08-7-29 15:17 編輯 ]

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原文章由 katrinaau2002 於 08-7-29 15:15 發表
CHERRYMA $228 Get Set果款真係比$178
果款重好多嫁....所以我先換$178..(係吉之島自己的感受)

所有的size同顏色都係去換SPI書包時比小朋友試下先再決定(一定要帶小朋友去呀) ...

本來亞仔都係揀$178果款, 不過我覺得咁大個SPI字唔好睇, 又諗住至少用兩年, 貴啲應該好啲, 因為我無去睇過真實個款架! 今次真係大意mouth:

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Sorry,唔清楚做到幾時,只知而家做緊特價!

原文章由 poohpoohB 於 08-7-29 12:36 發表
請問特價做到幾時?

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

禁止訪問

好媽媽勳章

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我都今天換了SPI Active$178, 起初看Catalogue我都不喜歡, 咁大隻字, 但去了吉豬島看實物, 拿上手十分輕, , 再給個女孭吓, 又OK, 因十分抵, 在門市買要$400水!

民房

原文章由 BOSKERMA 於 08-7-29 14:47 發表
我初時諗住買LEGO, 點知囝囝有次見到爆丸書包, 係都要買, 冇計啦俾佢爆飽佢啦mouth:

Hi BOSKERMA,

Pls would you advise where can I buy this kind of school
bag because my son like this cartoon very much. Thanks.

男爵府

Wah... $178咁抵????? 我o係吉豬島買o左個俾囡囡要$410呀!!!!

原文章由 mickeyeva 於 08-7-29 23:24 發表
我都今天換了SPI Active$178, 起初看Catalogue我都不喜歡, 咁大隻字, 但去了吉豬島看實物, 拿上手十分輕, , 再給個女孭吓, 又OK, 因十分抵, 在門市買要$400水!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我o係T.K.O.嘅奇趣天地買GA, 但其實好多地方我都見有得買, 例如, 吉之島、日本城都有, 我見好多女仔都話要買, 真係好好笑

原文章由 sharonshawn 於 08-7-30 13:17 發表

Hi BOSKERMA,

Pls would you advise where can I buy this kind of school
bag because my son like this cartoon very much. Thanks.

男爵府

畀面勳章

匯豐信用卡換領SPI Active$178
升小一,正常用m/L SIZE呀?因我想换一個比仔仔!THANKS

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

正常換細碼,小一至小三用,我都換了細碼!只得細和大碼。
原文章由 prettymiki 於 08-7-31 17:10 發表
匯豐信用卡換領SPI Active$178
升小一,正常用m/L SIZE呀?因我想换一個比仔仔!THANKS

男爵府

I also redeemed SPI Active x 2.
I compared Active and Get set @ book show, Get set is much heavy than Active.

原文章由 katrinaau2002 於 08-7-29 15:15 發表

所有的size同顏色都係去換SPI書包時比小朋友試下先再決定(一定要帶小朋友去呀) ...
愛一個人的優點而誠心接納他全部的缺點,就是婚姻最偉大的地方。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原文章由 happy168 於 08-7-29 23:19 發表
我都係一心諗住買 Lego 書包, 但囝囝又係見到爆丸書包好鍾意, 所以都買咗爆丸書包俾佢, 呢款書包都幾輕架

想問...lego書包邊度買最平丫??

禁止訪問

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

請問係咪呢款? 原價要幾錢架?

原文章由 TobiMom 於 08-7-28 13:54 發表
HSBC 積分 + $178 換 SPI Active 紅色新款書包 , 超輕
木村

大宅

Hi k.k :

今日係千色店見到,如果冇記錯原價$410 呀!

原文章由 k.k 於 08-8-4 00:15 發表
請問係咪呢款? 原價要幾錢架?

子爵府

2018復活節勳章 醒目開學勳章

係唔係去到換領中心時先可以揀色同size?

子爵府

認識瑞士牛牛第二回

Hi DonaldDuck, 唔該晒~
見到HSBC個網寫住原價:港幣420元喇
咁請問上網登記換購大約幾時先收到換領信?

原文章由 DonaldDuck 於 08-8-4 01:15 發表
Hi k.k :

今日係千色店見到,如果冇記錯原價$410 呀!
木村

大宅

Hi k.k :

我唔係好清楚 ! 不過睇到這個媽咪都好快換到啦 ! Thanks !

原文章由 katrinaau2002 於 08-7-28 14:31 發表
緊係用HSBC 積分 + $178 換 SPI Active 的書包
新款+真係幾輕...仲要$178..抵呀
我呀..24號係HSBC到登記換領..跟住26號就收到換領信啦...到29號就可以去換啦...

首頁
12345...7

尾頁

跳至