跳至

首頁
12345...19

尾頁

大宅

大家認識下先

唔知大家住邊o既呢?
我就住疊茵庭

10-Jul-10: 9w3d  2.25cm 心仔卜卜跳呢~ :)
2-Aug-10: 12w5d  6.10cm 同媽咪say hi~
14-Aug-10: 14w3d 8.48cm 踢腳俾哥哥睇~ Hey!
11-Sep-10: 18w3d 12.86cm 醫生叔叔話我係女仔

:-D 555小寶藏 :-D 555 的 Flickr 相簿

大宅

牛年勳章

我住恆豐園
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

牛年勳章

kittenyan
你小朋友係咪會撘校車呢
你買咗校服未呀,我未買呀,要等佢8月1 日返貨,
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

hi~~

我係諗住同佢搭校車架
雖然搭輕鐵方便,不過日曬雨淋都好辛苦,加上計返條數其實價錢唔會差好遠,所以都係諗住搭校車囉~

校服我買左中碼喇,本來諗住買細碼o既
不過諗諗下,都係買大少少好
因為十月/十一月都會轉冬季,如果買細碼剛剛好,下學期就著唔返架喇...

10-Jul-10: 9w3d  2.25cm 心仔卜卜跳呢~ :)
2-Aug-10: 12w5d  6.10cm 同媽咪say hi~
14-Aug-10: 14w3d 8.48cm 踢腳俾哥哥睇~ Hey!
11-Sep-10: 18w3d 12.86cm 醫生叔叔話我係女仔

:-D 555小寶藏 :-D 555 的 Flickr 相簿

大宅

唔知有無人知道家長日係 8月28日 定 8月29日呢?

大宅

牛年勳章

好似係8月28
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

牛年勳章

我想問吓你地會係邊度買返學鞋呢
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

我諗住去睇下 Dr. XXXX 啊

我見過對黑鞋三百幾啊mouth:

大宅

牛年勳章

我都諗住去DR.XXX
今早學校打來話校服重未返,叫我8月5日再打去問
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

牛年勳章

Kittenyan
你要唔要返工ga
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

HI !! 各位媽咪, 我女女係0702BB, 打算幫女女報N1, 心儀ST. PETER 0909既 N1, 但未實地睇過 !!!! 想請教各位媽咪學校情況,
1.離輕鐵站遠嗎?
2.夏天多唔多蚊?
3.我打去問過, 要11月先開始派表, 難唔難申請入學?
4. 面試形式係點呢?
唔好意思呀, 有好多問題, 麻煩曬各位 !!
THANKS !!!

大宅

原文章由 小蕃茄 於 08-8-1 09:44 發表
Kittenyan
你要唔要返工ga

要架~你呢?

大宅

原文章由 ivylai530 於 08-8-1 11:25 發表
HI !! 各位媽咪, 我女女係0702BB, 打算幫女女報N1, 心儀ST. PETER 0909既 N1, 但未實地睇過 !!!! 想請教各位媽咪學校情況,
1.離輕鐵站遠嗎?
2.夏天多唔多蚊?
3.我打去問過, 要11月先開始派表, 難唔難申請入學?
4. 面試形式係點呢?
...

1. 青山村站好近
2. 成日都多,不過學校應該有同學生噴蚊水
3. N1應該都幾 full 架
4. 老師見下你同小朋友,因為小朋友細,所以無特別問D咩,只係觀察下佢架咋

大宅

牛年勳章

我都要ga
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

原文章由 小蕃茄 於 08-8-1 14:18 發表
我都要ga

屋企人幫你湊住BB?

大宅

唔該曬呀, 咁我11月早D去交表先得喇 !!!

原文章由 kittenyan 於 08-8-1 12:25 發表

1. 青山村站好近
2. 成日都多,不過學校應該有同學生噴蚊水
3. N1應該都幾 full 架
4. 老師見下你同小朋友,因為小朋友細,所以無特別問D咩,只係觀察下佢架咋 ...

水晶宮

我囡囡都係返上午K1...問左學校原來我個讀B班!(學校話遲D會有信寄來通知)大家知唔知K1B上午和全日那些係咪一起上課架?OR分開老師上既呢?(聽說係新老師)

大宅

原文章由 emilylam 於 08-8-3 13:59 發表
我囡囡都係返上午K1...問左學校原來我個讀B班!(學校話遲D會有信寄來通知)大家知唔知K1B上午和全日那些係咪一起上課架?OR分開老師上既呢?(聽說係新老師) ...

啊~ 咁快知道分班~
我諗上午同全日應該唔會一齊上掛?
全日班都好似唔少人架喎

大宅

牛年勳章

kittenyan
係呀,我一路都係比我阿妹湊的,不過今年佢讀k1,我會帶佢返屋企比我隔離屋湊,咁你呢
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

原文章由 小蕃茄 於 08-8-4 12:09 發表
kittenyan
係呀,我一路都係比我阿妹湊的,不過今年佢讀k1,我會帶佢返屋企比我隔離屋湊,咁你呢

我屋企人住得遠,所以我就請工人湊囉

首頁
12345...19

尾頁

跳至