跳至

首頁
23456...19

尾頁

大宅

牛年勳章

廸廸完全冇哭,重見我出去睇電視tim
歡迎進入廸廸仔週記

大宅

牛年勳章

廸廸完全冇哭過,重叫我出去睇電視tim
歡迎進入廸廸仔週記

複式洋房

我住大興花園.

嫲嫲今日入咗課室之後就即刻放低灝灝, 但係佢冇喊.

大宅

各位同學仔你哋好!

name 小朋友(稱呼) 男/女 班別
==== ======== ==== ====
kittenyan 黎浚霖(浚浚) 男 上幼2A
小蕃茄 李邯廸(廸廸) 男 上幼2B
pycpo 布綺晴(晴晴) 女 上幼4A
joely 梁皓雪 (雪雪) 女 上幼3B
peiddpei 丁文希 (文希) 女 上幼3A
hv6338 王灝楓 (灝灝) 男 上幼3A
chunwai_315 梁晉瑋 (瑋仔) 男 上幼2B

大宅

原文章由 小蕃茄 於 08-9-3 23:21 發表
係呀,浚浚坐係廸廸隔離,kittenyan你呢幾日返幾點,我好似唔係好見到係呢

我地返8:45 A時段啊
下星期應該可以見到面了

10-Jul-10: 9w3d  2.25cm 心仔卜卜跳呢~ :)
2-Aug-10: 12w5d  6.10cm 同媽咪say hi~
14-Aug-10: 14w3d 8.48cm 踢腳俾哥哥睇~ Hey!
11-Sep-10: 18w3d 12.86cm 醫生叔叔話我係女仔

:-D 555小寶藏 :-D 555 的 Flickr 相簿

大宅

原文章由 小蕃茄 於 08-9-3 23:24 發表
廸廸完全冇哭過,重叫我出去睇電視tim

浚浚都無喊過呀
我由第一日開始就無陪佢了

黃主任都話今年D小朋友好叻叻呀

10-Jul-10: 9w3d  2.25cm 心仔卜卜跳呢~ :)
2-Aug-10: 12w5d  6.10cm 同媽咪say hi~
14-Aug-10: 14w3d 8.48cm 踢腳俾哥哥睇~ Hey!
11-Sep-10: 18w3d 12.86cm 醫生叔叔話我係女仔

:-D 555小寶藏 :-D 555 的 Flickr 相簿

大宅

原文章由 hv6338 於 08-9-4 12:14 發表
我住大興花園.

叻叻呀

大宅

原文章由 chunwai_315 於 08-9-4 14:12 發表
各位同學仔你哋好!

小蕃茄 李 ...

Hi~ 同班同學~~

大宅

原文章由 hv6338 於 08-9-4 12:14 發表
我住大興花園.

啊!我今日搭輕鐵見到o個個就應該係灝灝
落車浚浚同佢仲手拖手返學

你問下嫲嫲係唔係?

大宅

原文章由 kittenyan 於 08-9-4 22:52 發表

浚浚都無喊過呀
我由第一日開始就無陪佢了

黃主任都話今年D小朋友好叻叻呀

我都覺得今年d小朋友好叻, 我哋幼2B第一日已經冇咩小朋友要家長陪

瑋仔仲日日都同我講, "我今日冇喊呀! 好叻呀!", 問佢返學開唔開心?, 佢都會話"好開心!" - 真係喜出望外

大宅

原文章由 emilylam 於 08-8-15 17:31 發表
童童媽:
多謝你的分享啊!!
其實仲有樣野令我擔心既係...d蚊囉!我聽身邊唔少朋友因頂唔順d蚊而轉校...mouth: 當然..要視乎個小朋友野唔野蚊啦!可惜我個小朋友都幾野蚊..好像前幾天返去交相..係輕鐵站就釘左三啖!連 ...

我見過元朗大橋街市附近有白色長褲(返學褲)賣, 但唔知有冇咁細條, 下次行開可以幫你問吓.

大宅

原文章由 chunwai_315 於 08-9-5 16:04 發表

我都覺得今年d小朋友好叻, 我哋幼2B第一日已經冇咩小朋友要家長陪

瑋仔仲日日都同我講, "我今日冇喊呀! 好叻呀!", 問佢返學開唔開心?, 佢都會話"好開心!" - 真係喜出望外 ...

瑋仔係咪返十點幾?
下星期一我地可以見面了,佢坐邊個位架?
等我睇下認唔認到你先

浚浚都話好開心啊,日日放學同我講話好掛住學校

別墅

小蕃茄 李邯廸(廸廸) 男 上幼2B
pycpo 布綺晴(晴晴) 女 上幼4A
joely 梁皓雪 (雪雪) 女 上幼3B
peiddpei 丁文希 (文希) 女 上幼3A
hv6338 王灝楓 (灝灝) 男 上幼3A
chunwai_315 梁晉瑋 (瑋仔) 男 上幼2B
apple_girl 黎胤希 (希希) 男 上幼2B

大家好!

別墅

朗屏西鐵站附近有得買啊,細條白色長褲...

原文章由 chunwai_315 於 08-9-5 16:06 發表

我見過元朗大橋街市附近有白色長褲(返學褲)賣, 但唔知有冇咁細條, 下次行開可以幫你問吓.

大宅

原文章由 kittenyan 於 08-9-5 16:36 發表

瑋仔係咪返十點幾?
下星期一我地可以見面了,佢坐邊個位架?
等我睇下認唔認到你先

浚浚都話好開心啊,日日放學同我講話好掛住學校

瑋仔坐喺入門口直望近窗的那張枱, 幼2B有3位小朋友坐呢張枱. 下星期有機會見面啦!

噚日佢哋做咗勞作返嚟, 我估係POPCORN嚟, 瑋仔都不知幾開心, 因為佢最鍾意做勞作

大宅

原文章由 chunwai_315 於 08-9-6 10:43 發表

瑋仔坐喺入門口直望近窗的那張枱, 幼2B有3位小朋友坐呢張枱. 下星期有機會見面啦!

噚日佢哋做咗勞作返嚟, 我估係POPCORN嚟, 瑋仔都不知幾開心, 因為佢最鍾意做勞作 ...

浚浚同迪迪坐最近門口張檯啊

尋日份勞作浚浚話係雪糕黎架 daddy放工佢仲同daddy介紹添啊

大宅

Hello~
希希都係同班同學啊!

原文章由 apple_girl 於 08-9-5 20:28 發表
小蕃茄 李邯廸(廸廸) 男 ...

大宅

呢個星期五生日會,唔知會點呢?

大宅

尋日老公去湊浚浚,佢話見到浚浚同迪迪好老友
企又一齊企,坐又一齊坐

大宅

牛年勳章

係呀,我老公今個星期去湊廸廸,佢都話廸廸同浚浚勁friend,成日攬埋一齊,又見到廸廸就摸住浚浚隻手,浚浚就摸住廸廸個頭,好攪笑
歡迎進入廸廸仔週記

首頁
23456...19

尾頁

跳至