自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

上星期去咗 Baby Dreamland 影相, 影得 ma ma 地, 唔係好靚, 但價錢就好貴, 所以好失望.

影相哥哥, 唔係好有心機同bb影相,由於唔係影咗好多相,真係只得幾張係覺得靚.

最差係, 上星期影完相, 要到9月尾先有得取相, 差不多要成2個月,我覺得好耐.

相薄重要等到10月初,先有得睇 draft layout. 唔知幾時先做好.

Please re-consider when you are thinking to go there lar.....:(

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

之前仲有個 "妹"係到不停話好

別墅

原文章由 nihongo 於 08-7-29 13:48 發表
上星期去咗 Baby Dreamland 影相, 影得 ma ma 地, 唔係好靚, 但價錢就好貴, 所以好失望.

影相哥哥, 唔係好有心機同bb影相,由於唔係影咗好多相,真係只得幾張係覺得靚.

最差係, 上星期影完相, 要到9月尾先有得取相, ...

咁大間studio既服務都........!?
佢地同你地影左幾耐哇!? 同埋有幾多張相比你選擇呢!?

大宅

影咗大約個半鐘, total唔夠100張相俾我選擇.

老實講,服務真係一般........

別墅

又估唔到播~~
我見佢地間studio都唔算細!! 收既錢都唔算平架播!?
不如試下send 個 email比佢地既 CS 反映下你D感想啦 !!
可能係個別事件都唔出奇~~

我本身都打算同小朋友去果度影~~ 見識下~~

原文章由 nihongo 於 08-7-29 23:01 發表
影咗大約個半鐘, total唔夠100張相俾我選擇.

老實講,服務真係一般........

公爵府

我小朋友由歲幾開始喺Baby Dreamland影証件相,d相影得勁靚,服務好好,雖然價錢貴d,location對於我又遠,仍覺物有所值,所以3歲4歲5歲,再連續三年都揾番佢哋影,但今年小朋友6歲我無再喺Baby Dreamland影喇,點解呢?因之前次次都係老板親自操刀,老板自己都有小朋友,所以好有心機同我小朋友玩引佢笑得好自然,小朋友not in the mood,佢會俾時間佢take a break先再影,又試過主動送多張4R俾我,但舊年再去,已經唔再係老板自己影,改由完全唔識同小朋友溝通嘅影相哥哥影,又無耐性,趕收工咁款,情況同nihongo講嘅好相似,所以奉勸Baby Dreamland老板請人要謹慎d! d影相哥哥真係好唔掂!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我仔仔舊年係 Baby Dreamland 影左輯 Thomas 好靚喎,d 哥哥姐姐又有心機氹佢笑,雖然睇相 & 攞相簿係比較耐,但我覺得值喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

原本都打算如果今年影得好,出年就再去影Thomas. 不過,唔會再去啦...

其實,去得都預咗貴, 但好失望影得唔靚, 又浪費時間...

大宅

原文章由 nihongo 於 08-7-30 17:49 發表
原本都打算如果今年影得好,出年就再去影Thomas. 不過,唔會再去啦...

其實,去得都預咗貴, 但好失望影得唔靚, 又浪費時間...

我仔仔1歲時都影過ok啦, 你有draft睇時,可唔可以post出來睇吓, 等我哋比d意見?我都想同仔仔影thomas

翡翠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Maybe they are too busy during summer holiday, especially they have the promotion booth during "Thomas on Stage" last month.......
But I will not go lor........too expensive....

大宅

如果你覺得d哥哥姐姐OK,咁你一定未俾老板同你仔仔影過,d哥哥姐姐同老板實在差好遠,完全唔同level,舊客有得比較,咪覺得唔OK囉!

原文章由 esmehouse 於 08-7-30 11:43 發表
我仔仔舊年係 Baby Dreamland 影左輯 Thomas 好靚喎,d 哥哥姐姐又有心機氹佢笑,雖然睇相 & 攞相簿係比較耐,但我覺得值喎

大宅

好多謝各位 bk mama 嘅回應.

我而家先知,原來baby dreamland以前係由老板親自影相,所以之前咁多人讚baby dreamland影得靚.

而家真係唔同哂....d quality,但價錢一樣咁貴......

各位bk媽媽要小心考慮...考慮....

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至