自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 mimi005 於 09-10-20 14:50 發表

bbpig,
please give me your address ( shop )
I want to go ar
coz need plan the album
hehe.................

有咩野album plan呀
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

大宅

原帖由 bbpig138 於 09-10-15 10:17 發表
差D搵唔番你地TIM
請問最近有咩日劇好睇呀??
我上o左pps癮:lol

BB,

BUZZER BEAT ..... VERY GOOD !

複式洋房

想問下, 日文係唔係都有朗誦呢樣野.

男爵府

無人上來的

堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

morning

男爵府

環保接龍勳章

こんにちは!

久しぶり! 我都以為唔見左個thread啦,成日都搵唔到!!!好開心呀!!!

男爵府

環保接龍勳章

chca
唔好意思呀,我之前應承做既野,做到一半,好失敗呀!
其實你係今年要揀定出年揀小學呀?我好多野攪,乜都亂晒啦.

lulu
你報左多唔多私小呀?

mimi
囡囡多唔多功課,測考呀?

bb
我去搵過你,點解見唔到你既?其實幾多樓呀?

男爵府

環保接龍勳章

我諗可能有啦,不過我自己就冇玩過啦.
佢地比較興speech,搵個題目,然後發表.
原帖由 BigPig 於 09-11-2 15:59 發表
想問下, 日文係唔係都有朗誦呢樣野.

男爵府

環保接龍勳章

早晨!

男爵府

環保接龍勳章

早晨!

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

各位留學日本既會員,
呢個topic 已慢慢轉變為大家傾計聚腳既地方,
而主題內容已偏離「自由報料」既範疇,
加上回應已過千,請大家幫忙,
於開(Part VII) 時轉至「志趣相投」更為方便,
請各位合作,謝謝!

原帖由 Era 於 09-11-16 16:35 發表
こんにちは!

久しぶり! 我都以為唔見左個thread啦,成日都搵唔到!!!好開心呀!!!

伯爵府

醒目開學勳章

Hello
我是路過,請問你們給bb食那一牌子奶粉 ?
謝謝~

男爵府

HIHI....我地幾時出來gathering

首頁

尾頁

跳至