自由報料

跳至

首頁
34567...63

尾頁

男爵府

環保接龍勳章

mayuki
邊個係carrie呀? 你係咪同時同兩邊傾計呢?
我都試過響word度打左段野,係俾你地既,點知copy & paste左去另一邊度出左,9唔搭8,笑c果班人.
原文章由 Mayuki 於 08-8-20 10:43 發表
morning, all
唔好意思, 好耐沒有上來, 因個仔病左,

Carrie
sorry I can't come on last sunday due to my son sick

男爵府

原文章由 Era 於 08-8-20 10:55 發表
mayuki
點呀?之前個工人唔掂呀?我識有個人既工人完約啦,不過係朋友唔同佢續,所以我都唔會介紹俾你啦.

囝囝乜野病呀?冇乜野呀麻?

Era
I call u now, is it ok?

大宅

原文章由 Mayuki 於 08-8-20 10:44 發表
all
另想問下你地有無朋友或識人有工人就完約或唔要? 因我急需要請工人照顧家人及個仔呀, 謝謝

MAYUKI

有呀~
有個fd的日本fd的賓賓9月起因為主人返日本,所以無工做
你有興趣嗎?
佢話做野ok架喎,仲識整日本野食

大宅

原文章由 Era 於 08-8-19 16:44 發表
doll
唔表態呀?咁你想生咪生囉.

全日,又英又日,咁梗係咁上下價既啦.我d囝囡剩係3個鐘,英普班都要3千幾啦.

yes呀~~~
好多人都話全日inter來講,above 5k都係正常囉...

我驚我再生一個,會好似之前果個37歲女人咁跳樓呀XDDDD

男爵府

原文章由 doll 於 08-8-20 11:40 發表

MAYUKI

有呀~
有個fd的日本fd的賓賓9月起因為主人返日本,所以無工做
你有興趣嗎?
佢話做野ok架喎,仲識整日本野食

doll
ok, can you call me, i leave my mb in yr pm, thanks

水晶宮

原文章由 Era 於 08-8-20 11:06 發表
mayuki
邊個係carrie呀? 你係咪同時同兩邊傾計呢?
我都試過響word度打左段野,係俾你地既,點知copy & paste左去另一邊度出左,9唔搭8,笑c果班人.

era :

carrie is chesxxxx law
haha.....

男爵府

afternoon

忙完公司野LA
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

大宅

原文章由 mimi005 於 08-8-20 13:53 發表

era :

carrie is chesxxxx law
haha.....

男爵府

Morning
堯堯網站Part IIDec 18, 2004 2.43 kgJan 19, 2005 3.53 kgFeb 22, 2005 4.75 kgApr 02, 2005 5.90 kg (連衫)Apr 22, 2005 6.12 kgMay 30, 2005 7.00 kg (連衫)Jun 30, 2005 7.50 kg (連衫) 70cm長Aug 01, 2005 7.60 kg (連衫)

男爵府

環保接龍勳章

Doll
唏...亂講野,掌咀.
原文章由 doll 於 08-8-20 11:43 發表

yes呀~~~
好多人都話全日inter來講,above 5k都係正常囉...

我驚我再生一個,會好似之前果個37歲女人咁跳樓呀XDDDD

男爵府

環保接龍勳章

mimi,chca
俾mimi激c啦,我響度掩人耳目,你竟然仲咁樣答我...
原文章由 chelseaboca 於 08-8-20 16:28 發表

水晶宮

haha....
なるほど
不過呢度全都係 "自己人"
no problem ge

大宅

原文章由 Era 於 08-8-25 13:59 發表
Doll
唏...亂講野,掌咀.

>era

係係~~知衰了....其實我覺得果個FAMILY好慘....唉~

不可以用人地0既慘事講笑....不過我真係湊一個都有時想走左去...mouth:

水晶宮

dear all

morning

男爵府

環保接龍勳章

Good morning.

Mimi
可惜呢度講野係人都睇到呢!
原文章由 mimi005 於 08-8-25 17:38 發表
haha....
なるほど
不過呢度全都係 "自己人"
no problem ge

男爵府

環保接龍勳章

doll
我有時都頂唔順兩隻野架,不過好似我個囝咁上下大(5歲)就已經會好左好多既啦,而家我都好enjoy同佢去玩,一齊睇書.我都好希望囡囡都快d大,咁就易攪好多,又可以幫到手.
我諗你日對夜對,真係會辛苦過我.
原文章由 doll 於 08-8-25 22:18 發表

>era

係係~~知衰了....其實我覺得果個FAMILY好慘....唉~

不可以用人地0既慘事講笑....不過我真係湊一個都有時想走左去...mouth:

大宅

原文章由 Era 於 08-8-25 14:01 發表
mimi,chca俾mimi激c啦,我響度掩人耳目,你竟然仲咁樣答我...

自己人 ,
不過好多人好鐘意[齌睇] , 唔會出聲呀 !
但唔可以阻止 , 一係我地唔 post 啦 !
..... ( 所以 , 都係 pm 比自己人 - 如果唔想比人知 )

男爵府

環保接龍勳章

Chca
以前我有一段幾長時間都係齋睇架,果時直頭唔係member添.後來有需要先變做member,但係都有好多個topics係齋睇既.我都相信好多人都係咁,當中有睇緊既可能識我既都唔定呀.

原文章由 chelseaboca 於 08-8-26 12:01 發表

自己人 ,
不過好多人好鐘意[齌睇] , 唔會出聲呀 !
但唔可以阻止 , 一係我地唔 post 啦 !
..... ( 所以 , 都係 pm 比自己人 - 如果唔想比人知 )

水晶宮

我又没有 BOR
IF 吾关自己事我是不会入去看的

水晶宮

morning

首頁
34567...63

尾頁

跳至