自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

昨天星期五已經去過,今晚陪朋友再去!順便入去買嘢!

子爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:31-10 銀咭六點後俾199,仲有人入嗎?

銀咭今日好似唔入得。

男爵府

引用:銀咭今日好似唔入得。

原帖由 bebeamazing 於 15-10-31 發表
銀咭今日好似唔入得。
係吾入得!但可以六點後俾199入!

侯爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章

乜來???

子爵府

Lm

男爵府

熱血勳章 王國教室勳章 最關心BB問題熱投勳章

銀卡如果要買六折又抵俾199入, 起碼第一日.....買500元的已回本....仲多左日星期六入夜場...

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:31/10 銀咭六點後俾199,仲有人入嗎?

我今晚都比$199入去玩同買野

男爵府

畀面勳章

gigi_ypc 發表於 15-10-31 09:15
係吾入得!但可以六點後俾199入!
真的可以咁樣入?
因為優惠票通常要跟會員票一齊入場, 即係會員都要同時用銀咭入場; 但問題係今日銀咭唔入得, 可以就咁比199入? 問清楚好D, 免得到時去到唔入得就掃興!
不過入唔到園, 都可以轉去酒店買, 一樣有折!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 遊學勳章

要一齊入喎!!

「黑色世界好友同行」優惠最後召集:「奇妙處處通」會員快快聯同好友一起著上萬聖節裝束,勇闖迪士尼黑色世界「詭城玩失蹤」,扮鬼扮馬之餘,更分分鐘有意外驚喜!10月30至31日期間,會員可享優惠價每位港幣$199於同一晚的6時後攜同最多4位好友入樂園暢玩 「迪士尼黑色世界」,詳情請參閱 http://s.hkdl.hk/nyg7 。查詢/取消推廣訊息1830830

男爵府

引用:銀卡如果要買六折又抵俾199入,+起碼第一日.

原帖由 aralebaby 於 15-10-31 發表
銀卡如果要買六折又抵俾199入, 起碼第一日.....買500元的已回本....仲多左日星期六入夜場... ...
都係呀!不過怕好多人咋!

男爵府

陪月勳章

但我上星期五入,唔係好覺Halloween 氣氛,無上年咁好玩咁

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

引用:但我上星期五入,唔係好覺Halloween 氣氛,

原帖由 ladypanpan 於 15-10-31 發表
但我上星期五入,唔係好覺Halloween 氣氛,無上年咁好玩咁
只見大街有裝飾
慳錢

首頁

尾頁

跳至