夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

男同女都係一樣啫

珍珠宮

VIVIANLOVEBB 發表於 15-11-2 09:22
我自從離婚後,有時上網識到朋友,真的發覺好多人夫瞞住老婆出來玩,仲要吳覺錯,開頭永遠都扮單身,唉,講 ...

一個wechat已見盡人既醜態,高x肥瘦樣樣齊,好方便,你隔黎左右大把,同座同區都大把,總之玩得呢d唔無咁信對方講野,同埋唔無講心,係上面搵得一個就有第二個,第三個。無論男女都係。
好d既咪同你講佢有老公,老婆羅,但都問你受唔受,一齊開心下做sl,或sp,但唔無諗將來羅,無野可以保証,又或者唔無搞到大家家庭就可等等。唔好既就暪住你有老公,老婆羅。
又其男人,話就話傾下計,吹下水啫,傾兩傾咪又係出黎玩,之後岩feel實有下文架,你估男人唔識食咩,世界上,上網識既男同女無純吹水架。

複式洋房

隻隻狗公都係為左食啫

我就係太好奇, 登記過交友apps, 反而唔明咁多open既女仔, 全部頭像得個胸, 佢地真係咁寂寞, 想周圍搵男人慰藉, 純粹sp都可以? ! 定係果d其實係g呢?

男爵府

fatping 發表於 15-11-2 16:58
係嫁, 人夫重特別鍾意離過婚既女人, 佢地覺得呢d女人好寂寞容易呃又無手尾跟, 我都有上網識但其實都唔覺 ...
有d人夫就最鐘意人妻, 因為大家各自有家庭, 冇任何責任, 有得玩有得上床, 過時過節各自回家交人, 最怕你大時大節要佢陪令老婆起疑! 我有個呢 d 賤人同事!

wcpcelia    發表於 16-6-23 16:47

子爵府

賤人多的是!x 2

男爵府

我朋友網上識三個,上完就幾個月玩完,唉……

別墅

我係女仔 發表於 16-6-22 14:23

講得好。但典解D人仲要自己騙自己。說什麼只是傾得埋朋友。其實不論男女,上網識人夫,人妻,都有目的。係理智嘅,就唔好攪人喇。尤其是自己都已經有家庭或已離咗婚的,冇謂又造就另一個破碎家庭,

珍珠宮

Babyocean123 發表於 16-6-22 19:40
講得好。但典解D人仲要自己騙自己。說什麼只是傾得埋朋友。其實不論男女,上網識人夫,人妻,都有目的。係 ...

識諗就唔會上wechat識人啦,咪又係貪新鮮,同埋為左自己既慾望羅。人夫鐘意玩人妻係因為唔洗上身,又可滿足到自己,又新鮮喎。人妻同自己老公又有d感情問題等等,玩既邊諗咁多丫佢地,比人識串左又有十萬個理由可以扭轉晒件事,玩得呢d就會有辦法暪自己老婆老公啦,真係唔無低估佢地既能力,返到屋企又係做返好老公好老婆,好爸爸,好媽媽既野。大把返工放工時間偷食,要搞唔洗幾分鐘,又唔洗錢,隔黎左右就係,你話幾方便丫。

洋房

仲衰過 "洗米華"

琥珀宮

畀面勳章

VIVIANLOVEBB 發表於 15-11-2 09:22
我自從離婚後,有時上網識到朋友,真的發覺好多人夫瞞住老婆出來玩,仲要吳覺錯,開頭永遠都扮單身,唉,講 ...

其實唔止人夫,好多人妻都有,咪比外表好似慈母嘅人呃到

bik1229    發表於 16-6-27 21:51

公爵府

回覆:VIVIANLOVEBB 的帖子

宜家d人好難講嘅,個個都想刺激

別墅

hoganbaby 發表於 16-6-22 21:11
宜家d人好難講嘅,個個都想刺激

咪就係自私囉

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

fatping 發表於 15-11-2 16:58
係嫁, 人夫重特別鍾意離過婚既女人, 佢地覺得呢d女人好寂寞容易呃又無手尾跟, 我都有上網識但其實都唔覺 ...

大宅

我識個人夫光明正大係老婆面前揾食
揾既對象係我人地話我知先知原來係人夫 老婆仲要係到 既彈開9丈遠

伯爵府

我信呢 d 賤男有報應架,我以前有個學佛既師傅話報應好多時係報係做壞事果個人最心疼既親人身上
優悠在澳洲

珍珠宮

I9528 發表於 16-6-22 20:58
其實唔止人夫,好多人妻都有,咪比外表好似慈母嘅人呃到

真係大把,兩個破壞自己嘅家庭走埋一齊,呢d咪真愛囉

wcpcelia    發表於 16-6-23 16:48

男爵府

我同你想法一樣,照討厭呢啲男人

大宅

回覆 VIVIANLOVEBB 的帖子

d男人係要偷偷玩先叫偷食, 單身左可能就無意思玩, 唔夠過隱!!
利申我係女人黎

男爵府

TiffChan 發表於 15-11-2 17:24
回覆 wing1388 的帖子

所以我話,六合彩都有人中。但中果個係唔係你。綱上情緣唔係話無,但騙局機會大d. ...

男爵府

jump.jump 發表於 16-6-23 10:00
我信呢 d 賤男有報應架,我以前有個學佛既師傅話報應好多時係報係做壞事果個人最心疼既親人身上
...

嘩!咁如果佢心愛自己啲仔女,咪受哂,好彩我個件極自私,最愛係自己

首頁

尾頁

跳至