自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

胡杏兒個樣=5筒!! '拿'埋一注.
原文章由 maria_lai 於 08-8-1 11:01 發表
之前都唔係幾鍾意林峰同陳法拉, 唔知點解覺得佢地好唔自然
但今次我覺得幾舒服, 唔知係個角色問題定係佢地既演繹方法唔同以前, 呢幾隻都睇得幾開心

反而胡杏兒係"當狗愛上猫"就好假(之前幾套都係咁), 佢好似做來做 ...

等待驗證會員

睇得出法拉好比心機, 佢做得好好, 好討好, 不過套劇真係.........好嘈, 日日都鬧交, 好煩

胡杏x真係.........睇佢~8字眉, 0咀, 日日睇, 套套戲睇, 睇到想熄咗部電視, 唔係為咗睇小巴, 我熄咗啦

男爵府

原文章由 macca 於 08-8-1 10:04 發表
上年攞左喇喎!

唔係呀
上年係'隨紙山'呀

小少爺係ma mi 既心肝寶貝

男爵府

原文章由 寶寶bmami 於 08-8-1 10:12 發表
楊怡好過法拉

yeah yeah yeah
我都係咁話

佢個句
我唔道歉,我都冇錯
再加埋佢滴眼淚 & 表情
真係好正~~

大宅

原文章由 Bambi 於 08-8-1 09:38 發表
我只係覺得呀荷媽要搵高人睇睇風水, 日日家無寧日咁嘈, 食餐飯都搞黎搞去, 呢套戲令人好煩躁!

係呀, 其實個故事都有d搵黎講, 不過又好想追落去下點, 哈哈

珍珠宮

隨紙山唔係前年咩?? 陳法拉上年唔係果套跳舞戲攞咩??

如有錯誤請更正!!
原文章由 clementying 於 08-8-1 11:04 發表

唔係呀
上年係'隨紙山'呀

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

very good,有進步
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

男爵府

原文章由 寶寶bmami 於 08-8-1 10:12 發表
楊怡好過法拉

兩個都有進步;法拉見工劇情比較線情,楊怡比亞公叫:唔好理我
哋屋企野.楊怡眼腔通紅,鼻頭都紅了,很傷害.我個心酸了一酸.

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

尋晚林峰陪法拉見工果幕, 真係好touching,
睇到眼濕濕 ,
其實我一直覺得拉姐幾靚女, 又索, 今次仲進步左好多添!

伯爵府

畀面勳章

有進步>>>>OK WOR!!!

男爵府

我都覺得佢見工場戲好好,送文件個part都ok,有進步

男爵府

原文章由 macca 於 08-8-1 11:09 發表
隨紙山唔係前年咩?? 陳法拉上年唔係果套跳舞戲攞咩??

如有錯誤請更正!!

死啦,俾你咁講我都亂左添
不過印象中佢好似冇拎過依個獎

有冇人知呀?

珍珠宮

其實我都唔肯定.
原文章由 clementying 於 08-8-1 11:19 發表

死啦,俾你咁講我都亂左添
不過印象中佢好似冇拎過依個獎

有冇人知呀?

珍珠宮

搵到g料喇!!! 原來上年陳法拉係最佳女配角.

男爵府

原文章由 macca 於 08-8-1 11:25 發表
搵到g料喇!!! 原來上年陳法拉係最佳女配角.

叻女呀

珍珠宮

醒目開學勳章

係呀, 唔記得添, 咁今年攞咩好呢?

原文章由 macca 於 08-8-1 10:04 發表
上年攞左喇喎!

珍珠宮

原來楊怡03年攞飛躍女演員獎.
原文章由 clementying 於 08-8-1 11:26 發表

叻女呀

珍珠宮

原文章由 clementying 於 08-8-1 11:26 發表

叻女呀

我覺得佢上年唔值女配角獎, 今年攞進步獎反而更好, 不過先攞女配角, 再攞進步, 似乎冇乜可能。

珍珠宮

醒目開學勳章

其實後生女仔個個都算係好戲之人, 而家總等緊"隨紙山"出嚟, 唔知又做成掂呢?

原文章由 macca 於 08-8-1 11:28 發表

原來楊怡03年攞飛躍女演員獎.

翡翠宮

其實,我覺得唔可以攞楊怡同法拉比較,因為前者不嬲做戲都好好,尤其佢d喊戲可以做到七情上面,連d老戲骨都有讚過楊怡~~~

法拉就唔同,佢d戲不嬲都麻麻地,而且,之前佢都係靠負面新聞上位,同d露肉女星一樣,比人一種好cheap的感覺;但今次呢劇就好唔同,角色有得發揮,同上次個套"溏心風暴"比起真係進步左好多好多,做得好自然,表情恰到好處,真係一大突破,對佢完全改觀,而且今次戲份好明顯多過上一集,其實,之前都睇到佢一套劇比一套劇有進步,但今次進步得好明顯,直頭帶到觀眾入戲~~~

有前途,繼續努力,開始有觀眾緣~~~

相比起杏兒,提起佢就........唉

做左咁多套劇,仲要套套都做女主角,但都係一d進步都無,來來去去都係得一個演繹方式,套套劇都係得個d表情,無論係乜野角色都係用同一個方法黎演,根本睇佢做一套劇已經夠,仲有,佢把死人聲真係嘈到拆天,套套劇都係度嘈冤把閉,見到佢個樣 再加埋聽到佢把聲

我諗佢都係要去再陪訓下先得,我地做觀眾既唔係傻架,好似法拉真係做得好,我地有眼睇,but胡小姐..............我都唔明點解d監製咁鍾意揾佢做戲,仲要揾佢做女主角,無記大把女演員好過佢多多聲喇!!!

首頁

尾頁

跳至