心聲留言

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

港開又港個時細個去婆婆到住, 朝朝找刀有陣味傳七雷, 禾著得計香以為械朝找田園既香味雷 (煙為婆婆刀是住村的) 後期大左有次下胡禾又聞到個陣味就著得奇怪問舅苦, 2~呢d味5是英該朝找先有架咩 軒解+陣灰聞到既 舅苦個答案竟然化有賢倒鼠就有呢陣味架啦 天到禾即刻反曬胃呀 旦個陣珍械5是一般既屎味雷所以禾刀5g械咁天
原文章由 mclam 於 08-8-12 17:19 發表

ha, 講開浮金, 禾細果個陣住村, 附近巧doll 淫奸填既, 佢地成日擔住兩桶浮金, 由禾屋企門口經過, 個陣又5覺d 浮金巧臭, 5 g 械咪當薯d 淫冇咁 doll 雜野實呢?

禾地械咪5 英蓋響呢個托皮up 呢d 野?:wah ...

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 ringoivy 於 08-8-12 17:25 發表
港開又港個時細個去婆婆到住, 朝朝找刀有陣味傳七雷, 禾著得計香以為械朝找田園既香味雷 (煙為婆婆刀是住村的) 後期大左有次下胡禾又聞到個陣味就著得奇怪問舅苦, 2~呢d味5是英該朝找先有架咩 軒 ...

阿牛,

d 鼠味械咪令李巧回味唧?
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

翡翠宮

禾針械以為d鄉下地方既鄉土味雷mouth: 港元七雷刀笑水禾舅苦呀
原文章由 mclam 於 08-8-12 17:29 發表

阿牛,

d 鼠味械咪令李巧回味唧?

大宅

尼地耀茅肉仙d
仲使實笨既 .....

四眼雞丁真人版 更新日期︰15-NOV-06 有新成員喎 仲唔入

首頁

尾頁

跳至