單親天地

跳至

首頁

尾頁

民房

男友是離婚爸爸,他的老婆常利用小朋見面機會控制他的time
table. 試過令我們已plan的行程攪破。可惜男友一心只想見小朋友他只叫我忍氣吞声並作千就。本來我明白並千就,可是慢慢,只要她call,便放我們一邊。我忍不住並提出access可否fix?對大家也有保章,他大發脾氣,並把自已的物件拿走並叫我們搬走。是我有問題嗎?心灰了,他有珍惜我們嗎?唔通呢世都係咁? 他的態度巳對我們愛里不里,我想是時侯放手。

洋房

下....一下子要妳地搬走?? 佢都好離普喎...妳已忍受佢和前妻的事, 依家仲要趕妳地走, 這個男人唔要也吧, 這更知道他有幾愛妳, 我讚成妳的做法和他分手

民房

原文章由 Niceman 於 08-8-2 16:27 發表
下....一下子要妳地搬走?? 佢都好離普喎...妳已忍受佢和前妻的事, 依家仲要趕妳地走, 這個男人唔要也吧, 這更知道他有幾愛妳, 我讚成妳的做法和他分手 ...

Thank you. I am so hurt. in fact he told his wife we have already broke up...so he can see the child.

洋房

唔好為左佢而唔開心..總會有人去欣賞和愛錫妳地的..多的上黎同我傾下計就會開心的架喇..如果有的乜野要幫手而又可以既話請出聲...

民房

原文章由 Niceman 於 08-8-2 17:54 發表
唔好為左佢而唔開心..總會有人去欣賞和愛錫妳地的..多的上黎同我傾下計就會開心的架喇..如果有的乜野要幫手而又可以既話請出聲...

Thank you niceman. yes i am very unhappy and i just want to talk about it. are u a single mama?

洋房

唔好意思...我係一個離左婚既男人...但男同女一樣都係受傷的

民房

haha sorry misunderstand you are mama. how long u get divorced?

洋房

唔緊要....我分開左差不多兩年倒....之前總是將自己收埋, 但依家唔會喇, 想識多的人, 妳唔好傷心, 時間和朋友一定幫倒妳療傷架, 我明妳依家好痛苦, 但如果同朋友傾多的就好快會忘記的唔開心既事, 真係好過去睇醫生和食藥架, 不防試下

民房

good to see you are getting well. i understand it takes time but the process is very very painful. i won't start any realtionship easily since it create a lot of problems.

洋房

咁就岩喇....妳一定會活得比佢開心架

民房

thank you. i will work out my plan.

複式洋房

其實你男友和我的處境很類似,我每天均會見到我前妻,而我女友会很不高興,但我很感謝女友的体諒。

是否你們開始不久?

原文章由 Singlemama2008 於 08-8-2 23:29 發表
thank you. i will work out my plan.

民房

原文章由 ding-2003 於 08-8-3 15:05 發表
其實你男友和我的處境很類似,我每天均會見到我前妻,而我女友会很不高興,但我很感謝女友的体諒。

是否你們開始不久?

2 years.... but he given up and he put as low piority....I undstand he wants to see his son but i just want to be a bit fair.....he asked me 100% step back

珍珠宮

原文章由 ding-2003 於 08-8-3 15:05 發表

是否你們開始不久?

為何你每天都要見前妻?
好好過每一天......

珍珠宮

樓主, 這個男人當初為何會離婚呢?

我覺得這個男人唔夠愛你......雖然你的孩子不及他自己的親近, 但總不能這樣對你地, 太不尊重啦!

那你現在有地方住嗎?
好好過每一天......

複式洋房

孩子跟我,前妻每天都來看孩子。

原文章由 jacquesau 於 08-8-3 17:07 發表

為何你每天都要見前妻?

複式洋房

兩年時間並不短。

兩個孩子年紀近嗎?你有見過他孩子嗎?兩小孩有否見過?

原文章由 Singlemama2008 於 08-8-3 16:03 發表

2 years.... but he given up and he put as low piority....I undstand he wants to see his son but i just want to be a bit fair.....he asked me 100% step back

民房

No. his wife never let them see. Every time they see each other is ex wife, him and child.

I need to pay all expenses now..i have a lot of pressure.

I cried everyday.

複式洋房

在經濟上你男友對你完全照顧?有工作嗎?

小孩多大?

原文章由 Singlemama2008 於 08-8-3 20:49 發表
No. his wife never let them see. Every time they see each other is ex wife, him and child.

I need to pay all expenses now..i have a lot of pressure.

I cried everyday.

民房

most..living and other expenses....my kid is 4. i have job...but hard to sustain

首頁

尾頁

跳至