夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

心死了,從何說起,超長篇,對c6心灰意冷。。。。。。但又唔想個女做單親!難道要自己啞忍落去。同她媽,妹冇解傾,反左面,同她阿妹反面都系因為他兩個夜晚一齊睇鹹片導致,後期偷聽到她宋恿她阿媽,即系我奶奶趕我走,先同她反面!!!!仲同住左四年,日對夜對,磨擦越深。。。只有老爺當我系自己人,小幸!
老公日夜睇AV或打機,講唔聽,嬲又激到自己,煮好飯,裝埋飯俾他吃,吃飽又攤系張床玩機,唔親子,假日叫他去玩,又唔去,晚晚玩機與睇鹹片到03-04點先訓,訓幾個鐘又要返工,捱得住咩???一日一包煙唔夠用。。。。。。。系側面偷睇他睇鹹片時,個心真系會涼既!生左個女後就分床訓!好攰,無人關心,商量!踢一下行一下,意見不合!我仲要堅持落去嗎?頂唔順!我差唔多要爆啦!!!!!!走又走得去邊????逃避,問題越來越多!真系要到離婚??????

la_source    發表於 15-11-12 11:12
SiuBBee    發表於 15-11-12 10:01

大宅

BK Milk勳章

回覆:faidom 的帖子

你要依靠這個人生活的?全職媽媽?
可以回娘家嗎?

男爵府

引用:心死了,從何說起,超長篇,對c6心灰意冷。

原帖由 faidom 於 15-11-12 發表
心死了,從何說起,超長篇,對c6心灰意冷。。。。。。但又唔想個女做單親!難道要自己啞忍落去。同她媽,妹 ...
你自己想點?

珍珠宮

2024年龍年勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:段情如何堅守落去,攰,心攰

你唔想個囡冇爸爸,只可以死忍

如果自己有能力,走吧喇

大宅

回覆:monlee313 的帖子

全職媽媽!

侯爵府

唔好諗段情啦,一個咁不堪,無道德倫理既2男人,你仲想有咩改變,將心機擺番係子女度啦。。揾份工,儲下錢,重生啦。。

男爵府

引用:全職媽媽!

全職媽媽!
你甘心甘樣過,就冇乜可以做,如唔甘心,只有去改變

大宅

回覆:lazywife 的帖子

得我一個湊女,點做嘢,讀k1,爸媽唔系香港,如果唔系…

大宅

回覆:littlemuffin 的帖子

大宅

我寧願自己過,都唔想咁落去,爆了

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

忍到咪忍落去忍吾到就要諗出路

水晶宮

引用:得我一個湊女,點做嘢,讀k1,爸媽唔系香港

爸媽在那裏 可否帶埋呀女回去少休一下 再諗去向?

伯爵府

大廚勳章 畀面勳章

不被受尊重,這個家庭實在無辦法住落去,同情樓主

小朋友可以比老爺奶奶湊返放學嗎?自己要先做好打算,先工作,太多時間係屋企只會更多摩擦,與c6商量搬出去住,為方便湊女可以住近啲,然後再慢慢改變與c6關係,因為他在這家庭生活太久了,很多壞習慣都已經生左根,相當難改變,慢慢穩定後再考慮請工人湊仔,完全獨立,加油!

男爵府

faidom 發表於 15-11-12 09:01
有冇朋友親戚幫手?可以塭pt做下先

禁止訪問

琥珀宮

最緊要自己搵份工有收入先,咁你就會知條路點行落去

男爵府

如果想離開他, 離開這種境況, 首先要找工作, 一步一步安排好, 要為自己和女兒加油喔!

大宅

回覆:aquariusbl 的帖子

問題系我哋4個月冇行房,宜他就晚晚系度睇或視頻,玩到淩晨3點。我關心他,他就只系哦或唔。多一句都冇,捧到埋去俾他吃,系我大寵他啦,我諗住他返工辛苦,返到來盡力唔洗他做家務,點知養成習慣,覺得我咁對他好應該
試問天下女人可忍受嗎???

大宅

回覆:kenstin 的帖子

邊個唔想,經濟問題,奶奶反目,bb時,哭得斷氣咁濟日,都唔會理一下,我系廚房做嘢,捉住我女,手指指埋我女塊面猛鬧,唔知我系後面,個刻我心疼到無法形容,小孩又冇做錯嘢…太多,太多了!我老爺份人超好,超疼個孫,但有心冇力,腳唔得,身體差!!

大宅

寄人離下,死忍爛忍,諗唔到我會生活成咁!!!!呻完舒服曬,系度多謝各位jm既意見,我會堅強加油行出自己未來生活igiveup::

首頁

尾頁

跳至