自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

呢條粉腸都short short地, 快d"爛"番上去啦
咁巴q閉, 唔好再落黎hk呀, 呢度唔歡迎你呀
快d番去瘋人院, 搵條狗帶綁實佢啦,
咪等佢又周圍去, 周圍吠
Love You Baby

子爵府

快d走番上啦,唔好左住地球轉.

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

有睇呀,晚間新聞已經冇左佢講呢幾句!! 正pk,番大陸啦,以後都唔好黎!!

公爵府

好媽媽勳章

呢條國產劣品食屎狗 走去人家門口亂叫 快D"爛"返家食屎啦:;pppp:

國產劣品食屎狗

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

大宅

佢真係想死,
係HK人地頭講D甘既野。
如果HK不是中央的,你一早完旦了。仲有得比你"豉油行"!

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

其實佢係講出好多大陸人o既錯覺,以前香港係點,佢地唔知,大陸同包搞到香港烏煙瘴氣,佢地唔覺得呢個係問題,因為係大陸大家都係咁過生活,佢知道o既係香港政府要求中央幫手震興香港經濟(自由行落來香港消費)遲D係深圳可以直接簽證,到時香港人仲(興)
五、六年前,大陸政府對懷孕婦女人來香港係冇情講架,女人簽證來香港係要驗尿先有得簽(我都驗過幾次),如果有左你一係就落左佢,一係就生完先簽證,點解後來會唔使驗呢?都係政府要擦鞋,但就會俾人覺得政府想賺錢,因為冇身份證生BB係貴D,所以係佢地心目中自由行同落來生BB都係幫緊香港(其實大陸超生中貴)
香港人點幫大陸,佢地係唔會記住o既(佢地係有選擇性o既失憶証)如果大家要俾呢班人知道你地唔歡迎佢地,你地就要多D人出來遊行,(最好破紀錄)
標題:取消自由行,非香港居民所生o既BB唔可以擁有香港身份證

大宅

原文章由 kwan1981 於 08-8-7 02:55 發表
其實佢係講出好多大陸人o既錯覺,以前香港係點,佢地唔知,大陸同包搞到香港烏煙瘴氣,佢地唔覺得呢個係問題,因為係大陸大家都係咁過生活,佢知道o既係香港政府要求中央幫手震興香港經濟(自由行落來香港消費)遲D係深圳可以直接簽 ...

佢都低低地既,哈哈!!!!!

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

原文章由 冬兒.. 於 08-8-6 19:10 發表
真係好X唔少中央至岩。。
比哂班大6人落黎玩。好地地一個小小樂園
比佢地醜化哂。又唔排隊,又打尖。
攪到香港既經濟更加倒退。。
無其他遊客同本地市民去消費。。 ...

無錯.............

大宅

珍珠宮

原文章由 祈兒 於 08-8-6 18:36 發表
果位響機場講國語抱住個細佬仔既先生既一番言論 ...

我有睇,不知所謂
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

果個阿叔真係不知所謂
無記梗係都唔抵得佢咁講野, 所以播出來等大家評論下呢個攞佬
hello hello ~~

子爵府

佢可能等到痴左, 所以語無倫次

男爵府

我同老公一齊大聲講:甘巴閉以後唔好嚟.

都唔明D人,大風大雨比你上機,仲驚啦.你條命甘唔直錢呀.

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

睇到想車巴佢,串到,我中央大人物到都唔知幾謙虛,佢都唔知以為自己係乜水重巴閉過我地既主席同總理:;pppp:

首頁

尾頁

跳至