親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

因今次自已編行程,想問各位有經驗JM我個行程搭車痳煩嗎?謝謝!
(凌晨機去,早機返:頭3天住淺草,第4日住成田)

Day 1)成田機場--->築地市場--->銀座--->五反田--->台場--->江戶--->淺草

Day 2) 淺草--->秋葉原--->晴空塔--->淺草寺--->池袋--->淺草

Day 3) 淺草--->原宿--->吉祥寺--->新宿--->涉谷--->淺草

Day 4) 淺草--->上野--->千葉縣outlet--->成田

Day 5) 成田--->成田機場

禁止訪問

大宅

引用:+本帖最後由+cherrie_q+於+15-11-14+21:54+

原帖由 cherrie_q 於 15-11-14 發表

因今次自已編行程,想問各位有經驗JM我個行程搭車痳煩嗎? ...
同意樓上意見。我7月搭凌晨機,落機後去歌斯拉check in, 之後去錦系町食lunch同去akachan 掃貨,到3點零4點都唔係好頂得順,要返酒店眠下。可能你後生,體力好d,我係80後阿媽就覺得成日都溫溫鄧鄧咁。

題外話,睇你頭像,唔通你係gd飯?

大宅

引用:+本帖最後由+cherrie_q+於+15-11-14+21:54+

因今次自已編行程,想問各位有經驗JM我個行程搭車痳煩嗎? ...
第一日真係太多,我會cut 台場

子爵府

引用:因今次自已編行程,想問各位有經驗JM我個行

好理想的行程

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆:cherrie_q 的帖子

太多地方,最好每日唔多於3個地區。如只是逛街shopping,唔洗區區都去。

子爵府

引用:太多地方,最好每日唔多於3個地區。如只是

原帖由 ahmama 於 15-11-15 發表
太多地方,最好每日唔多於3個地區。如只是逛街shopping,唔洗區區都去。

...
好似跟團咁樣?

珍珠宮

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

chaichai28 發表於 15-11-15 00:04
同意樓上意見。我7月搭凌晨機,落機後去歌斯拉check in, 之後去錦系町食lunch同去akachan 掃貨,到3點零4點 ...

GD

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆:行程問題

吃完早餐,搭車去天空樹行半日

大宅

引用:Quote:chaichai28+發表於+15-11-15+00:04+

原帖由 cherrie_q 於 15-11-15 發表
GD
Yeah~~me too

首頁

尾頁

跳至