懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

下盤位日日痛,有乜辦法?

大家有冇試過恥骨啦、尾龍骨啦一齊痛呀?
我唔知點解剩係痛左面,
晚晚訓到半夜想轉身就痛醒,
每次落床或企起身又會痛,
幾乎只有坐定定唔轉甫士至冇事。
你地有冇計仔呀?
教教我丫﹗
謝謝~~
我靠著那加給我力量的,凡事都能作。

別墅

Re: 下盤位日日痛,有乜辦法?

我以前都係左邊(蘿友)對上(舊)骨成日痛,睡時痛到轉身都轉唔到,後來朋友介紹去睇跌打,話我生完後股骨(而)位,睇左大概6次就好番,個跌打師真係好好,如果你有興趣睇可pm我!
瑗瑗BB女[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid139/p0ac2648a663a4a2dabe4beca679a42f9/f7009e02.jpg.thumb.jpg[/img]

大宅

y2212212000 寫道:
我以前都係左邊(蘿友)對上(舊)骨成日痛,睡時痛到轉身都轉唔到,後來朋友介紹去睇跌打,話我生完後股骨(而)位,睇左大概6次就好番,個跌打師真係好好,如果你有興趣睇可pm我!

我想問吓股骨移位係咪好嚴重ga,我又係左邊pat pat舊骨成日痛,尤其坐低起身嗰下,好似"kick"住咁,好痛!

子爵府

我都試過有幾日左邊pat pat舊骨痛, 我問姑娘, 佢話因為荷爾蒙影響 or 坐姿問題, 我後來坐好 d, 好快就沒有痛

親子王國以外之相冊連結已被刪除

大宅

cannytang 寫道:
我都試過有幾日左邊pat pat舊骨痛, 我問姑娘, 佢話因為荷爾蒙影響 or 坐姿問題, 我後來坐好 d, 好快就沒有痛

咁我諗應該係我嘅坐姿問題喇,我唔可以正正經經咁坐定定ga,一定要"kiu"一隻腳,我老公成日話我坐唔定,可能因為咁所以成日痛啦,我諗我都係要坐好啲先得喇!

首頁

尾頁

跳至