想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 萬秀雷敦驗孕捧準唔準

emily
我依家等派彩.

大宅

mrs.young,

幾時有result呀.

all,

我去食lunch啦,拜拜
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

男爵府

SAMI

食飯梗係好啦, 你感受到 bb 旭未呀, 我3個幾就感受到, 依家旭得好勁.

男爵府

EMILE,

我未呀....................可能我比較遲鈍。

咁依家仲爭莉安未覆食飯喎?莉安,你點呀?

男爵府

sami

隔離個 topic 話星期一晚去食飯, 不如一齊囉, 好 d 人開心 d. 如果係就過去報名啦.

大宅

emile, sami,

我都想去食飯呀,但我諗短期內都唔可以去,因未有工人,日日收工返到屋企好似打仗咁,因我老公唔係香港做野,所以我日日都好忙,要等遲d我工人黎左,我先可以出黎食飯呀

我都未有胎動的感覺喎

大宅

emile, sami,

你地個肚會唔會成日都好緊咁呀?

emily,

你係咪好忙呀?

男爵府

sami , 莉安

o下, 你地係第2胎喎, 應該會感覺到架啦, 好似 d 腸咁旭個喎, 果 d 一定係 bb 旭, 旭得勁放隻手響肚皮到都感受到小小過, 我老公話好似輕輕力點隻手感覺.

男爵府

sami & emily

咁你地有無時間去呀.

莉安 ..... 等你工人到左先啦.

大宅

早晨呀咁多位

嘩......幾日冇上黎,搞到跌左去第3版添.今日天氣涼左好多呀,你地換左季未呀.

emile,

多謝你邀請呀,我老公逢星期一都會係hk,星期二先返上大陸,所以29號我唔去啦,你地食得開心d啦.

sami,莉安,

你地係咪好忙呀.......

Mrs.young,

你有result未呀.
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

男爵府

EMILY

29號食飯改左 20號 星期二, 如果想去就過隔離報名啦.

男爵府

EMILE,

我星期一至四都唔可以去街街架.............因為我要趕返屋企同個囝對功課同上網做功課。如果出黎食DINNER要星期五先得架.............你地食得開心D喇!

各位,

我星期一做左抽羊水喇!都幾痛架.............不過都可以接受,係我之前果個太太,佢出黎時個樣係好明顯喊過黎LOR...見到佢咁,搞到我都幾驚。我日都冇返工呀...放多日病假比自己,因為我覺得個肚有少少扯住痛,要瞓係床到先好D..............我10/12會返QE睇報告喇!希望一切順利.........

男爵府

SAMI

係喎, 都唔記得你地有小朋友添, 唔照顧老公都要照顧個細, 好啦!下之有機會先出黎食飯. D 朋友話抽胎水普通痛, 痛到喊真係好痛喎, 咁生仔未........ 勁勁痛.
你依兩日休息多 D.

男爵府

emily,

你去左邊呀?好多日冇見你喇......搞咩?

大宅

hello sami,莉安,emile,

我呢幾日好忙呀,你地點呀.

sami,
乜個抽羊水報告要成個幾月先有架.咁你會唔會好擔心呀.

各位,
聽日開始轉涼喇,記得著多件衫.

我又要閃喇.

大宅

Emily,

好耐無見喇,記得我嗎?我5/10生咗喇,係囡囡,重3kg.依家日日都好忙,又要返學,又要揍女,仲有考試tim.24個鐘都唔夠用,好攰.
我見你同莉安say hello,佢返咗黎?點解佢之前失踪咁耐?
沈師奶

大宅

早晨呀莉安,sami,emile,ivy

呢幾日好忙,都冇時間上黎say hello.
你地點呀,sunday又開始轉涼呀,下星期仲跌到得16度添,你地幾個大肚靚太記得著多件衫呀.

ivy,
恭喜晒
乜咁遲先上黎報喜呀.
你忙還忙,千祈唔好捱壞身子呀,記得多d休息呀,知麻.

大宅

Emily,

多謝你關心,我就係因要有充足休息,所以咁遲至上黎報喜囉. :wink:

乜原來莉安真係中咗,所以之前一直都唔浦頭,等我哋仲咁擔心tim.

莉安,恭喜你呀,take care.
沈師奶

首頁

尾頁

跳至