興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

上星期睇睇下mytv出玩起格,hang機,拎咗去比人check咗,話入面有嘢鬆咗,再幫我試咗幾個鐘都無嘢,尋晚睇睇下又用唔到喇

緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

瑪瑙宮

回覆:部mac咩事呀,嗚嗚…

強行關機再開

瑪瑙宮

之後仲白畫面呀

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆:ChammyMAMA 的帖子

拎返去俾人再check 過…
顯示屏線鬆?同一問題應不收費吧!

阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

瑪瑙宮

引用:拎返去俾人再check 過…顯示屏線鬆?同一問

原帖由 linggo 於 15-11-18 發表
拎返去俾人再check 過…
顯示屏線鬆?同一問題應不收費吧!
其實會唔會display card有問題架

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

拎去俾人?點解唔返去 蘋果天才bar??
你就算冇保養,俾佢睇睇係唔洗錢既。如果佢即場可以幫你插返實d野,唔洗換零件,應該都係唔洗錢。如果要俾錢,佢會得到你同意先搞。
你今日backup左未?

瑪瑙宮

引用:拎去俾人?點解唔返去 蘋果天才bar??你就

原帖由 眼訓 於 15-11-18 發表
拎去俾人?點解唔返去 蘋果天才bar??
你就算冇保養,俾佢睇睇係唔洗錢既。如果佢即場可以幫你插返實d野, ...
原來檢查唔洗錢架,又死蠢添

大宅

2023年兔年勳章 牛年勳章

display card有問題

瑪瑙宮

引用:display card有問題

原帖由 fhccc 於 15-11-18 發表
display card有問題
換一張要幾錢架

複式洋房

回覆:ChammyMAMA 的帖子

你咩mac

瑪瑙宮

引用:你咩mac

原帖由 iloveYL 於 15-11-18 發表
你咩mac
Imac,21.5吋

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

你去天才bar之前最好backup好晒。
否則去到人地幫你整時你未backup,佢唔會幫你整,就浪費時間。
點都好,去一次俾佢望望先。如果佢話要收費你覺得貴,再出去自己格價心中都有個譜。
你今日backup左未?

瑪瑙宮

引用:你去天才bar之前最好backup好晒。否則去到

原帖由 眼訓 於 15-11-19 發表
你去天才bar之前最好backup好晒。
否則去到人地幫你整時你未backup,佢唔會幫你整,就浪費時間。
點都好, ...
個小姐已經提咗我帶定個外置hardisk,到時如果要backup都可以backup到,但依家連主畫面都入唔到,自己應該搞唔到喇,但部機內都無咩要backup,因為2年前死hardisk,已經唔敢再放相喺裡面

珍珠宮

開心吸收勳章 BK Milk勳章

回覆 ChammyMAMA 的帖子

21.5 機...搬黎搬去...都重....
阿仔...你心裡團火仍在嗎?....

瑪瑙宮

引用:回覆 ChammyMAMA 的帖子21.5 機...搬黎搬去

原帖由 linggo 於 15-11-19 發表

回覆 ChammyMAMA 的帖子
約咗星期日check

瑪瑙宮

checked死display card,連工包料$1450

複式洋房

點睇都係hardware問題, 快D book genius bar喇

瑪瑙宮

引用:點睇都係hardware問題, 快D book genius ba

原帖由 CYSMatthew 於 16-01-15 發表
點睇都係hardware問題, 快D book genius bar喇
換咗display card喇

複式洋房

ChammyMAMA 發表於 16-1-15 18:03
換咗display card喇
我部imac有burn mark

瑪瑙宮

頭先又嚟料喇開咗2次都係咁,跟住沖涼出嚟,再開,又開到

首頁