網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

之前其他賣家退款返現都無問題
今次個賣家已經串串咀,cap晒圖比佢返現
之後佢話我無實名驗證,要我比全名同電話佢
我即時上淘寶客服問清楚啦,客服都話唔洗比,只需要賬號
我咪cap返客服回覆比賣家,佢重串串貢話"亲您说不用那就不用了",我咪串返佢,唔係我話,係淘寶官方話!
今朝佢又cap返2張圖比我話過唔到.....

其實係咪佢特登揀咗D嘢,所以攪到過唔到數?

男爵府

引用:之前其他賣家退款返現都無問題今次個賣家已

原帖由 mytsoi 於 15-11-18 發表
之後佢話我無實名驗證,要我比全名同 ...
我都試過咁,跟住個客服唔知點整最終又過到數俾我
不過我覺得呢d返現佢點講都得,錢佢都袋咗唔會同你急,所以我會盡量避返現店

男爵府

要俾電話的, 最近試過叫佢亂填電話都得唔得, 要俾番支付寶用的號碼

大宅

crazycrazy 發表於 15-11-18 11:33
要俾電話的, 最近試過叫佢亂填電話都得唔得, 要俾番支付寶用的號碼
我啱啱先返現完,不嬲都只係比email就即時過到我支付寶已經綁定咗電話,係無做實名之嘛,因為唔想比咁多資料

大宅

toronto929 發表於 15-11-18 11:25
我都試過咁,跟住個客服唔知點整最終又過到數俾我
不過我覺得呢d返現佢點講都得,錢佢都袋咗唔會同你急,所 ...
係啦,我叫佢返現時佢重叫我追評,早知叫佢返現咗先追啦

男爵府

mytsoi 發表於 15-11-18 11:41
係啦,我叫佢返現時佢重叫我追評,早知叫佢返現咗先追啦
下次千祈唔好咁聽佢話, 叫佢返現咗先追評, 如果唔係真係無仇報

大宅

toronto929 發表於 15-11-18 11:59
下次千祈唔好咁聽佢話, 叫佢返現咗先追評, 如果唔係真係無仇報
現家知道囉我都係今轉D貨先開始學人返現~~

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:crazycrazy+發表於+15-11-18+11:33+

我啱啱先返現完,不嬲都只係比email就即時過到我支付寶已經綁定咗電話,係無做實名之嘛,因為唔想比咁多資料
...
我尋日用支付寶收錢,大陸客用支付寶比錢我,我比email佢過唔到,佢叫我比手機佢就即時入到。

大宅

無實名驗證只係唔可以過錢比人
但可以收錢的,上限好似$5000人仔

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

toronto929 發表於 15-11-18 11:59
追評其實無咩用, 我見5少shop既差評都屏蔽左
心存正念,接觸的人都會是貴人;
心術不正,接觸的人都會是小人

大宅

atinbb 發表於 15-11-18 16:15
無實名驗證只係唔可以過錢比人
但可以收錢的,上限好似$5000人仔
所以我就覺得古怪囉特別係最近見jm比人hack account,所以無理佢,果幾蚊由佢~

男爵府

小雄維尼 發表於 15-11-18 16:55
追評其實無咩用, 我見5少shop既差評都屏蔽左
吓? 差評可以屏蔽架咩?咁咪衰嘅全部睇唔到?

水晶宮

toronto929 發表於 15-11-18 17:04
吓? 差評可以屏蔽架咩?咁咪衰嘅全部睇唔到?
甘5係好激既都睇到既. 有次買野前睇下間野, 點解一堆用戶明明應該有寫野, 但係顯示話此用戶無留言, 無留又點會出人地個用戶名? 最後我無係間野度買

男爵府

小雄維尼 發表於 15-11-18 17:12
甘5係好激既都睇到既. 有次買野前睇下間野, 點解一堆用戶明明應該有寫野, 但係顯示話此用戶無留言, ...
原來用戶無留言就係俾人屏蔽... 真係學咗嘢, 之前買嘢都見有D COMMENT係咁樣, 我以為佢無落COMMENT咋...以後要小心D 呢D 先得

水晶宮

toronto929 發表於 15-11-18 17:20
原來用戶無留言就係俾人屏蔽... 真係學咗嘢, 之前買嘢都見有D COMMENT係咁樣, 我以為佢無落COMMENT咋...以 ...
我估咋, 如果無留言根本就無奶油有甘多人係間野出現過. 但係5係間間shop係甘. 為安全計...去第間睇算囉

大宅

引用:之前其他賣家退款返現都無問題今次個賣家已

之後佢話我無實名驗證,要我比全名同 ...
我個賣家都話無實名返現唔到囉…………我問第二間如何可以返現俾我,佢老實話對方話返現唔到係籍口

大宅

畀面勳章

我直情吾使比料佢已知我支付宝賬戶,咁就返到。另一間就要我比賬戶名同實名,我都冇認證,只係比支付宝稱呼我個英文全名就當係實名,咁就返現到。所以要返現應好易,睇佢有冇心。

大宅

carbonegg 發表於 15-11-23 23:32
我直情吾使比料佢已知我支付宝賬戶,咁就返到。另一間就要我比賬戶名同實名,我都冇認證,只係比支付宝稱呼 ...
係囉,佢擺明玩嘢唔返現,我都無再覆佢,果幾蚊,豪比佢囉~

子爵府

我都遇過個衰賣家,死都話我支付寶戶號不對,返現入唔到錢。

cap 埋圖比佢都話唔岩,死都話入唔到錢。問佢點唔岩法又唔答你。

後來我同佢講,我朋友睇中件貨,睇你地是否老實商家才下拍。

賣家2個鐘就過到數比我,仲識得旺旺我叫我去check。

水晶宮

引用:我都遇過個衰賣家,死都話我支付寶戶號不對

原帖由 1010mum 於 15-11-24 發表
我都遇過個衰賣家,死都話我支付寶戶號不對,返現入唔到錢。

cap 埋圖比佢都話唔岩,死都話入唔到錢。問佢 ...
甘狗

首頁

尾頁

跳至