自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

幾多錢?

水晶宮

kaman813 發表於 15-11-19 13:15
幾多錢?
想買...

唔係$3180 1TB咩??

大宅

引用:Quote:kaman813 發表於 15-11-19 13:15 幾

原帖由 pbpk03845784 於 15-11-19 發表
想買...

唔係$3180 1TB咩??
想買,所以想問下幾多錢

子爵府

回覆:有冇人最近新買左PS4?

2980,

別墅

有朋友買,話如果唔係特別版,2400左右

大宅

引用:有朋友買,話如果唔係特別版,2400左右

原帖由 Tina8513 於 15-11-19 發表
有朋友買,話如果唔係特別版,2400左右
特別版有乜唔同?

別墅

唔知,未問,但佢買咗特別版3280

珍珠宮

回覆:kaman813 的帖子

$3284

伯爵府

我早幾日想買,但考慮中!見到價錢分別係$3180及$2680!

大宅

回覆:Tina8513 的帖子

可以係邊到買?

伯爵府

特別板多個手掣

複式洋房

回覆:pbpk03845784 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

禁止訪問

回覆:有冇人最近新買左PS4

男爵府

BK Milk勳章

回覆 Anviz豬 的帖子

3180同2780我糸SONY網見到 但2者有咩分別?

男爵府

BK Milk勳章

另外想問PlayStation®Plus 12個月會籍 其實有咩用?

以下你地又會點選??選咩型號好?
‧ 型號: HDD 1TB Model
‧ 型號: HDD 500GB Model

型號糸咪=機既容量?
THANKS~__________________

PlayStation®4 主機
Call of Duty®: Black Ops III PlayStation®4限量主機同捆裝
HK$3,680
‧ 型號: HDD 1TB Model
‧ 外型尺寸: 275 × 53 × 305 mm
‧ 內含《Call of Duty®: Black Ops III》遊戲
‧ PS4™ 1年延長保用服務
‧ PlayStation®Plus 12個月會籍

《Destiny: The Taken King》主機同捆裝
HK$3,280
‧ 內含《Destiny: The Taken King》遊戲

《God of War™ III Remastered》主機同捆裝
HK$3,080
‧ 內含《God of War™ III Remastered》遊戲

CUH-1206B B01
HK$3,180
‧ 型號: HDD 1TB

CUH-1206A B01
HK$2,780
‧ 型號: HDD 500GB

子爵府

大廚勳章 睛靈勳章 畀面勳章

回覆:kei621 的帖子

我見我c6玩,PlayStation®Plus會藉係每個月有免費game送俾你玩,但好似有限期,同我見佢打online係要有會藉先玩得!

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章

我都想買, 但等佢出左Final Fantasy VII重製版先

男爵府

BK Milk勳章

回覆:有冇人最近新買左PS4

唉 岩去左百老滙 無ps4賣 蘇聯有賣 但無分期

首頁

尾頁

跳至