自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

BK Milk勳章

我聽過好多人講, 呢d promote 係做妹, 成日騙d 公公婆婆

子爵府

睇完你地講d case, 我先醒起上次我差d都中蕉呀! 地點又係新墟, 個次去買餸, 見到好多人圍住係度睇野, 本來想八吓有乜正野, 但係見到個sales係咁講, d野幾好幾好, 而家唔駛錢送比你地好唔好, d人就好似小學生答問題咁話: 好, 個sales仲要叫佢地大聲d再講多次喎!! 我心諗, 係送就快d啦, 做乜好似玩人咁喎, 儍架, 咁咪走law.....

而家睇到你地咁講, 都興幸當時無再八落去呀, 如果唔係........後果可大可小呀

男爵府

醒目開學勳章

樓主. . .今次真係算好彩喇. . .個教訓又唔算大. . .
下次真係遇著再惡既人. . .你又帶住個小朋友...果陣都唔知點算. . .

伯爵府

BK Milk勳章

好恐怖呀

子爵府

畀面勳章

我有次係北角行過見到,又係你地講既情境一樣,不過好彩我見親好多人圍既地方我都好少行埋去,多謝樓主提醒,以後打醒12分精神

水晶宮

畀面勳章

咪係! 四圍都有啦!
就係因為有人落搭佢地先會繼續生存。
便宜莫貪!

真係咁多野送而又唔洗錢既,仲唔大把人仆倒去咩~ 點輪到我地?

原文章由 上校車 於 08-8-11 11:30 發表

唔止屯門, 官塘我見過, 牛頭角我見過, 旺角花園街一帶, 旺角近街市一帶, 總之對象係d呀毛呀叔伯父同c-nine

水晶宮

畀面勳章

果間係中銀定東亞??
我都知果度好多昆人舖頭 我過親都唔會停,因為覺得佢地講野好大聲好煩! 我通常都會急急腳行快d~

原文章由 nicki 於 08-8-11 19:39 發表
係咪新墟街市附近呀, 我以前o係o個頭做野, 日日睇住佢地d手法, 佢地把口真係好犀利, 加埋頭有一半人係"妹", 所以tum到唔少人落水, 你識得醒同報警都好好架啦
仲有麥記對面, 間中銀隔離, 有間剩係賣中藥材的, 要小心, ...

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都差d中焦啊,個次係行過,見好多人睇,同對仔女,一齊睇,收左`膠水同毛巾之後,有幾個差人好似傾說話咁,同其中一個比野人好客氣講野,自己又收左野,對佢賣d野無興趣就走左,依家唔係睇到樓主講都唔知係呃人,好彩當時有差人,唔係都走唔到,好彩~~~~~~
一家人,最緊要開心,快樂~~~老公,收入大增~~~

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

今次你算好彩喇...
見到一堆堆人行快2步, 有陌生人行來, 走開

首頁

尾頁

跳至