網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

依家Amazon.fr 買dyson V6 total clean已經唔可以直送香港,如果想買可以去amazon de買, 419退稅後連運費直送香港EUR 411,54 , 約$36XX港幣

link : http://www.amazon.de/gp/product/ ... title_1?ie=UTF8&;psc=1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
......

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

子爵府

引用:Amazon.fr 有得買dyson V6 total clean 啦!

原帖由 ying_ma 於 15-11-19 發表
Amazon.fr 有得買dyson V6 total clean 啦! 直送連運費HK$32XX

link : http://www.amazon.fr/gp/product/B ...
請問香港買多少錢?

伯爵府

衣家變左唔寄HK喇? 我見佢有寫唔寄HK:

Nous sommes désolés, ce vendeur ne livre pas à Hong-Kong

男爵府

畀面勳章

引用:衣家變左唔寄HK喇?+我見佢有寫唔寄HK:Nous+

原帖由 mikako1205 於 15-11-19 發表
衣家變左唔寄HK喇? 我見佢有寫唔寄HK:

Nous sommes désolés, ce vendeur ne livre pas à Hong-Kong ...
唔洗睇呢,又賣咗啦!可能有人取消訂單,所以放返部機出黎賣,應該無貨,依家德國都仲有,其實都平

......

大宅

回覆 ying_ma 的帖子

很想買, 如要1)吸塵螨, 2)吸車地毯, 3)吸天花....係味買 V6 total? 還要額外買什麼配件??
太多DYSON 既post...真係唔識, please help .....many many thanks

男爵府

畀面勳章

依家Amazon.fr 又有得買dyson V6 total clean 啦! 直送連運費HK$32XX, 想買就快啦! 唔知幾時又無

link : http://www.amazon.fr/Dyson-Total ... 1_1?ie=UTF8&qid=1448012189&sr=8-1&keywords=dyson+v6+total

......

大宅

回覆:ying_ma 的帖子

v6 都有幾款 ,見有 fluffy, total clean, absolute, up top , 點選?

男爵府

畀面勳章

回覆:rabbitjay 的帖子

唔同model跟唔同頭,主機一樣,不過absolute and total clean,就係出風位多咗個HEPA filter, 依家total clean做優惠底買,如想吸床,地,已經夠用,如想吸車就要加買car kit

......

大宅

引用:唔同model跟唔同頭,主機一樣,不過absolut

原帖由 ying_ma 於 15-11-20 發表
唔同model跟唔同頭,主機一樣,不過absolute and total clean,就係出風位多咗個HEPA filter, 依家total cle ...
Hello 丫

早幾月你介紹我在US Amazon 買了 V6 Absolute ,同事見到我買他又想buy, 上面這款也齊頭嗎?

大宅

引用:+本帖最後由+ying_ma+於+15-11-20+17:41+編

原帖由 ying_ma 於 15-11-20 發表

依家Amazon.fr 又有得買dyson V6 total clean 啦! 直送連運 ...
未試過在 fr Amazon 買野,有乜要注意?

大宅

引用:+本帖最後由+ying_ma+於+15-11-20+17:41+編

依家Amazon.fr 又有得買dyson V6 total clean 啦! 直送連運 ...
直接送到香港住所?

珍珠宮

你個美版多一個頭相差幾多錢呢?
如果俾多百幾蚊多一個頭會唔會抵D

男爵府

點樣寄返香港?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ying_ma+於+15-11-20+發表唔

原帖由 joelycat 於 15-11-20 發表
Hello 丫

早幾月你介紹我在US Amazon 買了 V6 Absolute ,同事見到我買他又想buy, 上面這款也齊頭嗎?
少咗一個mini soft brush,其他一樣

joelycat    發表於 15-11-20 21:37
......

男爵府

回覆:依家又Amazon.fr 有得買dyson V6 total 啦! 直送連運費HK$32XX 

請問用邊款轉插,係邊到買??我係日本城買左個,寫住\"for shaver only\", 得1A, 係咪唔用得?

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ying_ma+於+15-11-19+發表本

原帖由 joelycat 於 15-11-20 發表
直接送到香港住所?
Amazon.fr可以直送香港,其實同美國amazon購買一樣,依家美國無直送香港,要搵轉運,頭先睇,又貴返啦!如果有心買,見到平就好買啦!佢依家可能每日限數量,賣曬就第二日上去再睇下啦!你朋友買咗未?

......

男爵府

畀面勳章

引用:Quote:原帖由+ying_ma+於+15-11-19+發表本

原帖由 Edelweiss88 於 15-11-20 發表
點樣寄返香港?
佢係直送,填地址,付款就可以

......

男爵府

畀面勳章

引用:請問用邊款轉插,係邊到買??我係日本城買

原帖由 rabbitmic 於 15-11-20 發表
請問用邊款轉插,係邊到買??我係日本城買左個,寫住"for shaver only", 得1A, 係咪唔用得?
...
我都係用呢隻,用咗7個月無問題

......

大宅

回覆:ying_ma 的帖子

買total clean ,仲洗唔洗另外再買埋allergy kit 同埋tangle free? thks

首頁

尾頁

跳至