自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

我真係覺得好難過, 好多時想起都忍唔住
應當一無掛慮, 只要凡事藉著禱告祈求和感謝, 將你們所要的 告訴神. 神所賜出人意外的平安, 必在基督耶穌裏保守你們的 心懷意念. (腓立比書四章6-7節) :-D

珊瑚宮

好媽媽勳章

me 2

大宅

去到最後都將所餘無幾的氧氣俾市民用,佢地真係真英雄
原文章由 韓國妹 於 2008/8/11 23:44 發表
我真係覺得好難過, 好多時想起都忍唔住

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

王國長老

王國長老

我都係, 個心一直覺得難受:cry:

生果日報見到有人居然留言話覺得佢地好不智,又忍唔住請佢地尊重一下死者. 兩位英雄做得到捨己救人,唔知佢地做唔做得到? 風涼話講得容易, 危難之中有勇氣捨身, 有幾個做得到? 自問我都未必做得到, 我認我好怕死, 我仲想留一條命看囡囡長大, 照顧父母終老. 我唔想死. 兩位消防員都有親人, 有父母, 甚至有妻有子, 佢地有咁大勇氣捨身, 點解有人講話咁刻薄? 真係涼血. 我非常感到不平.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

我都成日諗住死咗嗰兩位消防員同車禍死去嘅的士司機同乘客,個心好難過

男爵府

好傷心, 好難過..............
尋晚上綱睇都忍唔住喊, 今日睇新聞時同仔仔解釋, 叫佢睇下段新聞, d消防員真係好勇敢, 好偉大, 一路講一路喊.............

真係好傷心, 雖然同佢地互不相識, 但係真係好難過

公爵府

好媽媽勳章

嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

伯爵府

聽到呢個消息很不開心!
"正苦".....可否多給資源比消防,佢地真係用命博!
睇到今次咁........即係話係4-5級大火的時候,消防
員的裝備未必足夠,救得人救唔到自已

願2位無施救人的消防員安息!
只要堅持相信神 是愛我,為我捨己
《麥田裏的守望者》為世界貢獻了一個詞語:守望。教育不是管,也不是不管。在管與不管之間,有一個詞語叫“守望“。

禁止訪問

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

消防員好偉大

首頁

尾頁

跳至