跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

仲要兩邊無雜物擋住, 如果唔係就真係唔講都唔知原來有 pooh pooh 公仔喺樹呀 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:33 發表
除非你有好多地方啦 , 買黎擺都幾靚
架 ... 不過放唔係好多野 LOR !!

大宅

咪玩喇 mouth: 買黎擺
尺價巧貴

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:33 發表
除非你有好多地方啦 , 買黎擺都幾靚
架 ... 不過放唔係好多野 LOR !!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

NATALIE,

KOWLOON BAY LOR .... 我最
LIKE 食 RUBY 同行 IKEA , 同一個
地方好近架 !! 不如搵日你有空
黎搵我啦 !!

文 MA,

你 RUBY CARD , 要星期四早上先
可以 PICK UP ... 我 HB 今晚無帶
番黎 ... 你去邊間 ? 要唔要我同你
BOOK 位呀 ??

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:35 發表
Cash ma,

Yes, bingo !!!

IKEA 邊樹有 shop ??? 搵日要去 look 下先 ....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

EXACTLY ... 我單邊貼左埋
WALL , 見唔到 POOH POOH
架 !!

原文章由 hallonatalie 於 08-8-13 01:37 發表
仲要兩邊無雜物擋住, 如果唔係就真係唔講都唔知原來有 pooh pooh 公仔喺樹呀 !

大宅

天日仲去大浪灣呀, 真係開心, 都難怪朗b咁粘爸爸啦.
爸爸一放假就周圍去玩玩, 媽媽只有做亞4的份.
原文章由 HoneySu 於 08-8-13 01:25 發表
係喎, 你可想而知佢有幾攰啦.

聽日最後一擊, 大...浪....灣. 玩埋聽日就收工lu. 爸爸7天大假宣報完畢.

大宅

有無 '萬秀彌敦' ? 可以幫 hehe按摩下個背脊 & 胸口

原文章由 cookiengau 於 08-8-13 01:37 發表
你地好多人未訓,可否幫幫忙
hehe鼻塞塞,喘不到氣,開口訓又咳,藥已經食左,見佢喘不到氣訓得好辛苦,藥已經食左,有乜計可幫幫佢?

大宅

hehe係咪平訓架???有無幫佢打側呀?? 打側訓舒服d架. 訓前有無幫佢吸鼻水呀??
原文章由 cookiengau 於 08-8-13 01:37 發表
hehe鼻塞塞,喘不到氣,開口訓又咳,藥已經食左,見佢喘不到氣訓得好辛苦,藥已經食左,有乜計可幫幫佢?

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Cash ma,

Kowloon bay 都近我喎 !
搵個星期六放工, 搭車過去 look 下先 !

P.S. 都係先諗下屋企 d 家具點放點執先, 唔係買咗返去實畀人鬧 & 咿咿哦哦呀 !

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:39 發表
NATALIE,

KOWLOON BAY LOR .... 我最
LIKE 食 RUBY 同行 IKEA , 同一個
地方好近架 !! 不如搵日你有空
黎搵我啦 !!

文 MA,

你 RUBY CARD , 要星期四早上先
可以 PICK UP ... 我 HB 今晚無帶
番黎 ... 你去邊 ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

HE MA,

我唔係好知 ARM 唔 ARM ...

搽下薄荷 CREAM OK 唔 OK
架 ?? 甘會順 D 無甘辛苦 ,
同埋好似個 PILLOW 唔好太平,
要高小小無甘塞架 !!

有無 MAMI 可以 HELP 下呀 ??

大宅

hehe仲未好返呀.

鼻塞, 應該都係鼻水干左變鼻屎粘住左, 可以滴d水去溶下d鼻屎,
再唔係幫佢整左d鼻屎出來.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

朗 MA,

我地都 PLAN SUN 去大浪呀 ,
你 JOIN 唔 JOIN ??

個度係最正既 BEACH , 水清沙幼
呀 !!

不如一起去玩玩啦 .... YEAH !!!

原文章由 basicjanny 於 08-8-13 01:40 發表
天日仲去大浪灣呀, 真係開心, 都難怪朗b咁粘爸爸啦.
爸爸一放假就周圍去玩玩, 媽媽只有做亞4的份.

瑪瑙宮

hehe ma,

妳試下攝高些少枕頭, 打側瞓睇下有無好 d 喇 !
聽朝一定帶 hehe 去 see 多次 doctor 呀 !
我見 parco 妹妹 hebe 都係噤樣, dr. 話係急性氣管炎, 要聞氣添呀 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我比周公子急 call... 頂唔住呀 !

明天再 chat 啦 ... good night 甘多位 !

瑪瑙宮

好啦 !

大宅

Work 呀﹗﹗breath 到呀,好感激感激感激大家。知道,聽日一起身又去睇醫生,我終于可以訓...

瑪瑙宮

好媽媽勳章

take care .... he he , get well soon 呀 !!

原文章由 cookiengau 於 08-8-13 02:00 發表
Work 呀﹗﹗breath 到呀,好感激感激感激大家。知道,聽日一起身又去睇醫生,我終于可以訓...

大宅

cash ma,

我都好想去呀, 不過我唔識自己搭車去呀.
原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:45 發表
朗 MA,

我地都 PLAN SUN 去大浪呀 ,
你 JOIN 唔 JOIN ??

個度係最正既 BEACH , 水清沙幼
呀 !!

不如一起去玩玩啦 .... YEAH !!!

大宅

咁就好了, hehe加油呀!
原文章由 cookiengau 於 08-8-13 02:00 發表

公爵府

畀面勳章

又係點架? 都係有個架?

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:22 發表
你去買實惠一層層個 d 放
到多 d lor ... 唔係又貴又放
唔多 !

真係純好睇唔好用 ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

公爵府

畀面勳章

咦....咁我又好鐘意木多d喎

實惠個個一層層又係咩??? 我想有個架放野咁, 文文學校都係咁

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:30 發表
natalie ,

係唔係 pc dog ??

ikea 係 ... 2 set 都係木 , 真係幾
好 !!

$ 199 個 set simple d , $ 299
個 set 就大小小同 details 好似
多 d !!

** bk 又 short , 出唔到 post
: ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

首頁

尾頁

跳至