跳至

首頁

尾頁

公爵府

畀面勳章

我緊係去沙田啦, 捨近取遠, 玩自己咩....拖住兩件喎

不過都未firm, 我自己搞得架啦

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 01:39 發表
NATALIE,

KOWLOON BAY LOR .... 我最
LIKE 食 RUBY 同行 IKEA , 同一個
地方好近架 !! 不如搵日你有空
黎搵我啦 !!

文 MA,

你 RUBY CARD , 要星期四早上先
可以 PICK UP ... 我 HB 今晚無帶
番黎 ... 你去邊 ...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

公爵府

畀面勳章

同埋如果有放濕機, 可以開埋, 因為空氣濕d, 冇咁易結成鼻屎, 唔會塞實個鼻

原文章由 cookiengau 於 08-8-13 02:00 發表
Work 呀﹗﹗breath 到呀,好感激感激感激大家。知道,聽日一起身又去睇醫生,我終于可以訓...
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

大宅

我今日終於可以休息下啦!!!
柏翹仔跟咗柏翹爸返工呀
因為柏翹爸個老細好鍾意柏翹仔,佢又想見柏翹,我又有啲感冒,所以柏翹爸就決定帶柏翹返工啦
今日間屋好靜呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

朗 ma,

我問下昕 ma 先 ..... 係筲箕灣有小巴入架, 再唔係
搵多一個 family 包 van 仔入都可以 !! 我估唔會好
貴 lor !!

我地 plan 緊 9:00 - 9:30 入到去 , 唔帶粥粥個 d
入去 , 玩到 1:00 走人 !!

原文章由 basicjanny 於 08-8-13 02:39 發表
cash ma,

我都好想去呀, 不過我唔識自己搭車去呀.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

柏 q ma,

唔 c 服 , 休息多 d 啦 .... 係呢 wall e 好唔好睇 ??
柏 q 有無喊呀 ??

我唔敢帶 cash 入 cinema 呀 .... 怕一陣喪喊仲要抱住

原文章由 Chrislan 於 08-8-13 08:53 發表
我今日終於可以休息下啦!!!
柏翹仔跟咗柏翹爸返工呀
因為柏翹爸個老細好鍾意柏翹仔,佢又想見柏翹,我又有啲感冒,所以柏翹爸就決定帶柏翹返工啦
今日 ...

子爵府

環保接龍勳章 大廚勳章

calling callingChickenwing
玩具開倉我個fd去咗
你去話我知

http://www.baby-kingdom.com/?uid-63340-action-viewspace-itemid-31770

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 09:35 發表
柏 q ma,

唔 c 服 , 休息多 d 啦 .... 係呢 wall e 好唔好睇 ??
柏 q 有無喊呀 ??

我唔敢帶 cash 入 cinema 呀 .... 怕一陣喪喊仲要抱住

大宅

早晨!
嘩! 你地好勁呀!
放工開新post, 今朝已經5頁.

大宅

柏翹由頭到尾無喊過,仲睇到拍手掌
我比佢一路睇,一路食爆谷添喎

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 09:35 發表
柏 q ma,

柏 q 有無喊呀 ??

瑪瑙宮

好媽媽勳章

eddie,

正呀 ... 去去去 , 今天 LUNCH 你 OK 唔 OK ??

好多野買甘 WOR

原文章由 Babyeddie 於 08-8-13 09:40 發表
calling callingChickenwing
玩具開倉我個fd去咗
你去話我知

http://www.baby-kingdom.com/?uid-63340-action-viewspace-itemid-31770

子爵府

原來開咗新版, 我仲以為點解成朝都無人. 個個係度忙tim.

原文章由 chickenwing2006 於 08-8-13 09:49 發表
eddie,

正呀 ... 去去去 , 今天 LUNCH 你 OK 唔 OK ??

好多野買甘 WOR

大宅

有野想問下大家

如果請maid你地有無買家居意外保險,即係佢做錯野個d.唔該

另外, hehe媽,海港城的mothercare已經沒有白sock仔買啦!基本上全線sold out啦!

子爵府

鬼仔ma

咁要睇下你買o個隻insurance 有無包? 咁貴少少包埋都有個保障.

原文章由 S.Africa 於 08-8-13 09:59 發表
有野想問下大家

如果請maid你地有無買家居意外保險,即係佢做錯野個d.唔該

另外, hehe媽,海港城的mothercare已經沒有白sock仔買啦!基本上全線sold out啦!

子爵府

M&S 係我首選買socks, underwear 比仔仔女女, 你去睇下,同mothercare 差唔多, 因大家都係英國牌子.

原文章由 S.Africa 於 08-8-13 09:59 發表
有野想問下大家

大宅

$119一個月,第三保,另外,$660兩年工人的保險囉!

wawa,禁你有無買第三保同家居保

原文章由 wawa 於 08-8-13 10:02 發表
鬼仔ma

咁要睇下你買o個隻insurance 有無包? 咁貴少少包埋都有個保障.

大宅

Cash Ma

sorry, 我禽晚瞓左落床先記得未同你做張相, 我而家想搵返嗰條link同你做先.
原文章由 S.Africa 於 08-8-13 10:12 發表

別墅

畀面勳章

原文章由 S.Africa 於 08-8-13 10:12 發表

晞媽(S.Africa).....Hello,

你個工人幾時返工呀.........

[ 本文章最後由 姨花花 於 08-8-13 10:36 編輯 ]

瑪瑙宮

好媽媽勳章

謙 ma,

唔緊要 ... 今晚先啦 , 麻煩哂你呀 !!

原文章由 hksandy_ma 於 08-8-13 10:25 發表
Cash Ma

sorry, 我禽晚瞓左落床先記得未同你做張相, 我而家想搵返嗰條link同你做先.

大宅

剛收到通知,已經到港,不過,我唔比佢來我屋企住,因為乜都末攪,你知啦!屋企................好似比人打劫一樣

原文章由 姨花花 於 08-8-13 10:30 發表

晞媽....Hello,

你個工人幾時返工呀.........

複式洋房

morning ar! 報到先.... 呢幾日好忙呀,同埋身邊有朋友發生左事,攪到身心都好累 
Isaac成長篇
baby Isaac's album
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離

瑪瑙宮

好媽媽勳章

熹 ma,

可以甘架 ? 到左但唔去你家上工 ?? 甘等到幾時 ?

佢未好慘 lor , 到左但又無人工 paid ? 我唔係好明 ,
甘佢而家食住邊一個呀 ??

同埋你會唔會放係你 mom 家 train 下 , 交帶下先 ?
唔係你 2 個要 work , 邊個教佢野呀 ? 佢同要同你
囝混熟下先啦 ??

唔好意思 ... 太多問題啦 !!

原文章由 S.Africa 於 08-8-13 10:37 發表
剛收到通知,已經到港,不過,我唔比佢來我屋企住,因為乜都末攪,你知啦!屋企................好似比人打劫一樣

首頁

尾頁

跳至