美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問BB CREAM係咪可以當DAY LOTION用架? 係咪一支BB CREAM已經有齊滋潤+防哂+遮霞既功用架? 即係搽一支已OK喇?

大宅

Dear mamacpy,

我就茶lotion + bb cream + 少少胭脂,
就好OK !
我用緊果隻就有美白+ 防縐 + 防哂 ( SPF 30 / PA++)和遮霞 !

原帖由 mamacpy 於 09-2-20 11:55 發表
想問BB CREAM係咪可以當DAY LOTION用架? 係咪一支BB CREAM已經有齊滋潤+防哂+遮霞既功用架? 即係搽一支已OK喇?

洋房

你用緊邊隻牌子呀? 幾多錢呀?

原帖由 LIZTZE 於 09-2-20 12:15 發表

就好OK !
我用緊果隻就有美白+ 防縐 + 防哂 ( SPF 30 / PA++)和遮霞 !

大宅

我用Hanskin 果隻
super magic bb cream $280,
但尋日有人話比我聽而宜做緊推廣 $230一支,
我前果排先買咗, 真係激死我!

原帖由 PENDICKTZE 於 09-2-20 13:34 發表
你用緊邊隻牌子呀? 幾多錢呀?

大宅

就好OK !

thanks~

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

就好OK !

請問BB cream要用卸裝液?

大宅

要!
我用Ponds deep spa oil, 但不太理想!
請問誰可以share 下呢?

原帖由 991129 於 09-2-20 15:58 發表

請問BB cream要用卸裝液?

大宅

1. Heynature 旺角門市:
九龍旺角彌敦道750號始創中心3樓310號鋪(太子地鐵站B2出口)
電話:2234-0248

2. Heynature尖沙咀門市:
尖沙咀加連威老道34-36號 地下 gi 商場G20 專櫃
(尖沙咀地鐵站 B2 出口,龍城藥房向尖東方向行約50米便見gi 商場)
電話:2721-6168

原帖由 papaof2 於 09-2-13 15:44 發表
Can anyone tell me where can I buy bb cream?thx

洋房

原來你用Hanskin

我尋日攞咗包Hanskin sample, 今日用咗感覺唔錯!
我第一次用咋

民房

try anyone would like to try hanskin bb cream. please check www.hanskin.hk i know hanskin is promoting their products with cheap price in hong kong before hanskin shop open in hk... just for sharing... cheers..

原帖由 sw1224 於 08-8-12 23:23 發表
有用開bb cream 的sister...
你地用緊咩牌子...邊隻好用呀..?推薦下...thx!

子爵府

Dr Gowoons esang spf30, BOUGHT FROM SASA.
個人意見 不喜請插 任插唔嬲  ...

民房

hanskin

首頁

尾頁

跳至