自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

不如單身既jm講下平時有咩做? 一個人之後多左好多時間, 雖然工作都忙但總係好苦悶咁, 朋友又唔多

大宅

引用:不如單身既jm講下平時有咩做

原帖由 babyballball 於 15-11-28 發表
不如單身既jm講下平時有咩做? 一個人之後多左好多時間, 雖然工作都忙但總係好苦悶咁, 朋友又唔多 ...
其實大家約埋一同出來玩吓,咁可以嗎?

男爵府

原帖由 babyballball 於 15-11-28 發表
不如單身既jm講下平時有咩做? 一個人之後多左好多時間, 雖然工作都忙但總係好苦悶咁, 朋友又唔多 ...
睇盡八婆/時事/財經雜誌
落体育館跑兩轉
去下第二區行下,全港18區,區區有唔同風景,盡量唔好屈在屋企
加入Facebook群组(自己按興趣search),梗有的活動啱自己,有時可能是一些talks講座,一個人静靜地去聽下
以上所有,全可以一個人做
我唯一唔夠膽的是,一個人去旅行

babyballball    發表於 15-11-29 00:37

子爵府

醒目開學勳章

回覆:Fatrix 的帖子

都好丫,我時放假都不知道有什麼做。

]

複式洋房

回覆:多唔多3x或4x歲單身既jm

好奇怪,原來離婚jm咁多都有斬腳趾避沙蟲嘅心態,為咗怕受傷寧願單身。心態都係好負面。

人身係要有喜有悲先會豐盛,仔女唔會陪你一世,佢哋過咗18都有自己嘅世界,自己嘅朋友。妳哋真係諗住嚟近幾十年都孤獨咁過? 想搵人分享吓開心同唔開心都冇,朋友同伴侶始終唔一樣,朋友有自己家庭忙,邊有時間成日陪妳哋傾計。

何必好似搞到出家避世咁,咁灰。

賤人就是矯情

公爵府

引用:Quote:lingw. 發表於 15-11-26 21:36 唔危

我都有諗過一個人去下旅行, 台灣好似比較安全又溝通到.但我唔太好shopping同食野, 台灣有咩地方岩一個女人 ...
礁溪溫泉, 太魯閣, 清境....都好正

公爵府

我平時一個人會睇書, 睇美劇, 參加康民處康體班....

學英文, 學掌相風水, plan旅行....etc, 每天一點一點的完成目標, 生活好充實

Yibu    發表於 15-11-28 19:27

子爵府

引用:Quote:原帖由+babyballball+於+15-11-28+發

原帖由 Fatrix 於 15-11-28 發表
其實大家約埋一同出來玩吓,咁可以嗎?
都好呀,不如開個單身群組,可以一齊搵節目

子爵府

引用:Quote:原帖由+babyballball+於+15-11-28+發

原帖由 lingw. 於 15-11-28 發表
我平時一個人會睇書, 睇美劇, 參加康民處康體班....
我都有興趣學下風水八字,你係邊到學呀?

大宅

我身邊有好幾個女仔朋友都係單身,而且條件都唔錯,有個共通點係都好獨立,佢地通常一年去幾次旅行,生活都好開心。

公爵府

引用:Quote:原帖由 lingw. 於 15-11-28 發表我平

我都有興趣學下風水八字,你係邊到學呀?
我在圖書館借書睇, 上YouTube 睇片

唔洗錢

禁止訪問

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 月餅勳章

回覆:babyballball 的帖子

想參加

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

伯爵府

引用:我單身,都有dating但係我唔狠拍拖,唔想投

原帖由 熱狗媽 於 15-11-25 發表
我單身,都有dating但係我唔狠拍拖,唔想投放時間係男人度,同學話我比晒時間個女,要為自己打算吓,不過我 ...
熱狗媽你冇拍拖拿?

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆:多唔多3x或4x歲單身既jm?

我都係單媽,兩年了,都拍過幾次,好快散,而家都有拍,不過順其自然啦。

我有兩隻大小魔怪""

子爵府

小露比* 發表於 15-11-28 19:24
我都係單媽,兩年了,都拍過幾次,好快散,而家都有拍,不過順其自然啦。

...
兩年拍到幾次你應該好後生喇?我都想搵個人拍拖, 但身邊出現果d都無令我有心動想同佢一齊既感覺

公爵府

zaba 發表於 15-11-28 19:18
熱狗媽你冇拍拖拿?
我同男人仲有保持聯絡,其實我都唔知道點形容我地嘅關係,既然係咁我當自己無男朋友仲好啦。

珍珠宮

好媽媽勳章

引用:Quote:小露比*+發表於+15-11-28+19:24+我都

兩年拍到幾次你應該好後生喇?我都想搵個人拍拖, 但身邊出現果d都無令我有心動想同佢一齊既感覺
...
廿到尾啦.....多無用.....都無個長

我有兩隻大小魔怪""

伯爵府

引用:我3x,+以前細個容易心動,+容易拍拖而家唔同

原帖由 lingw. 於 15-11-26 發表
我3x, 以前細個容易心動, 容易拍拖
我有啲似你

首頁

尾頁

跳至