網購天地

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

雙十一淘三件貨
兩件分別1117同左圓通深圳倉庫
因另一件賣家未發貨所以唔等直接取消交易
由1117開始用好多方法聯絡唔到圓通,每日不停找,有圓通既電話都打,圓通既旺旺都問問題,
直至1123突然發現左賣家發貨消息,同日亦都搵到圓通香港既whatsapp聯絡到佢地,香港whatsapp覆左我件貨等緊發貨。
1124亦成功搵到圓通旺旺覆我,
1125香港圓通whatsapp話我知件貨仲過緊關,
1126即今日無覆我件貨喺邊。

由1111至到今日足足十五日未收貨

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

我收咗貨...
佢哋發漏咗一件 (因為賣方分咗兩張單, trace唔到record)
今日同YTO客服旺過, 佢話5日內再有單的話
會free運過嚟, 仲唔會收宅送費

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:我收咗貨...佢哋發漏咗一件+(因為賣方分咗

原帖由 小倩 於 15-11-26 發表
我收咗貨...
佢哋發漏咗一件 (因為賣方分咗兩張單, trace唔到record)
今日同YTO客服旺過, 佢話5日內再有單 ...
你係用手whatsapp搵圓通?點解你咁叻搵到佢地

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

揚莉煒媽咪 發表於 15-11-26 19:29
你係用手whatsapp搵圓通?點解你咁叻搵到佢地
旺旺呀~
通常都有人覆我, 仲cap圖俾我睇件貨出咗未...

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:揚莉煒媽咪+發表於+15-11-26+19:29+

旺旺呀~
唔該晒小倩再問下件貨去左邊先

別墅

引用:Quote:原帖由+小倩+於+15-11-26+發表旺旺呀

原帖由 揚莉煒媽咪 於 15-11-26 發表
唔該晒小倩再問下件貨去左邊先
我旺旺了一天都沒有人覆,請問如何知道發貨未?因為我其中一件貨取消了交易怕他們不知所以不出貨。

別墅

引用:Quote:揚莉煒媽咪 發表於 15-11-26 19:29

旺旺呀~
請問可以給我旺旺contact嗎?

王國長老

who530 發表於 15-11-27 00:29
請問可以給我旺旺contact嗎?
試下search 圆通速递集运

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:淘寶直送苦主報到區

旺旺:圓通快遞集運,留言

亲,您好需要加急处理的请按照以下格式反馈给我
1. 亲麻烦您给我们说下您包裹是香港还是台湾
2.淘宝订单编号:(请告知您选择的是集运或直发)

3.运单号:指卖家发出的快递运单(例如申通快递:×××顺丰快递×××)

4.客户需求:例如(希望尽快入库或者出库、查件等)

我们收到您的反馈信息后会在第一时间为您处理并给予回复,谢谢
合单集运方式客户在下午2:30之前合并付款可能会更快收到宝贝哦

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

直接講低咩事邊份單取消,cap圖佢睇邊啲出得貨。記得比晒資佢等佢一次過覆你

大宅

我都等左幾日都未送到

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:v3vcrazybaby 的帖子

你果件幾時買?

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原來到左香港都唔會有訊息,只係派件至會見。

複式洋房

星期二收sms,到現在都冇影

大宅

我星期一收到SMS,昨、今兩日,旺旺、whatsapp佢,直到現在都未覆過我。

大宅

好好彩呀!呢兩日旺旺同whatsapp左圓通,雖然無正面回覆過我,但今早收到派件通知及SMS左我,今明兩天會送貨,點知中午已送抵了,真係好彩!

大宅

引用:雙十一淘三件貨兩件分別1117同左圓通深圳倉

原帖由 揚莉煒媽咪 於 15-11-26 發表
雙十一淘三件貨
兩件分別1117同左圓通深圳倉庫
因另一件賣家未發貨所以唔等直接取消交易
妳收到貨未呀?我收到了,好好彩呀!其實,我都只係1119下午下單買貨,今日1128中午已收到貨,總共9日送抵香港,運費都係58人民幣+30港幣,這運費相信比起集運平,送兩個五層櫃!

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:好好彩呀!呢兩日旺旺同whatsapp左圓通,雖

原帖由 ryan12151215 於 15-11-28 發表
好好彩呀!呢兩日旺旺同whatsapp左圓通,雖然無正面回覆過我,但今早收到派件通知及SMS左我,今明兩天會送 ...
你就好啦

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+揚莉煒媽咪+於+15-11-26+發表

原帖由 ryan12151215 於 15-11-28 發表
妳收到貨未呀?我收到了,好好彩呀!其實,我都只係1119下午下單買貨,今日1128中午已收到貨,總共9日送抵 ...
咁真係好抵好抵,有無爛件?咁其實係咪應該唔好用直送集運太多賣定呢?即係分開咁就會好好多?我睇咁多個個案都係,一個賣家既好快就收到,唔見價通常係集件直送至出事

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

我見到咁都未收到

首頁
12345...8

尾頁

跳至