網購天地

跳至

首頁
23456...8

尾頁

大宅

我的育兒心得勳章 畀面勳章

我今次雙11都係用淘寶集運, 我用順豐又好ok喎

大宅

畀面勳章

回覆:淘寶直送苦主報到區

直送我得一件~早就送到啦
用集運到宜家都未到
激死人

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

今日仲未有任何消息

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

唉,唔知點,仲未收到貨,可唔可以全部申請退款算,我唔想日日追問,但無回應

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

再忍唔到打去淘寶熱線,有人聽我電話喇。佢話有機會扣左關所以無消息扣關都比個提示我麻,點可以一個消息都無,聯絡唔到圓通用盡方法,佢地23號覆我送貨之後就無再覆我。咁淘寶話唯有等多兩個工作天要佢地找我喎

等...寂寞到夜深...
夜已漸荒涼...夜已漸昏暗...
莫道你在選擇人...人亦能選擇你...
公平原沒半點偏心 ...
苦澀...慢慢向著心裡滲..
何必抱怨...曾令醉心是誰人
自願吻別心上人..糊塗換來一生淚印...
何故明是痛苦傷心
還含著笑裝開心...今宵的你可憐還可憫
目睹她遠去...她的腳印心中會永印 ...
糊塗是你的一顆心...他朝你將無窮的後悔 這一生你的心裡滿哀困.....

男爵府

引用:Quote:原帖由 小驚 於 15-12-01 發表有收到

原帖由 揚莉煒媽咪 於 15-12-01 發表
有無電話?
睇下佢答唔答 😅😅😅

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由+揚莉煒媽咪+於+15-12-01+發表

原帖由 小驚 於 15-12-01 發表
睇下佢答唔答 😅😅😅
唔該晒你

複式洋房

24號收短訊,28號到香港,今天都未送貨。圓通香港電話、whatsapp、微信全部冇人覆。打淘宝香港客服只能幫手催,圓通旺旺就不停射波,催香港等覆,催咗香港三日都冇反應,可能圓通香港死晒

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

揚莉煒媽咪 發表於 15-12-1 11:38
今日仲未有任何消息
我噚日開始打佢HK hotline
今朝點幾終於打得通有人聽
個客服姐姐聽我講完, 叫我留電話幫我check
最終個零鐘後佢覆我, 話唔使俾多次住宅派送費
安排聽日再派俾我...

唉, 總算塵埃落定

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:24號收短訊,28號到香港,今天都未送貨。圓

原帖由 ckmbenny 於 15-12-02 發表
24號收短訊,28號到香港,今天都未送貨。圓通香港電話、whatsapp、微信全部冇人覆。打淘宝香港客服只能幫手 ...
我都係呀,乜都無覆,真係好似死左咁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:揚莉煒媽咪+發表於+15-12-1+11:38+今

原帖由 小倩 於 15-12-02 發表
我噚日開始打佢HK hotline
今朝點幾終於打得通有人聽
個客服姐姐聽我講完, 叫我留電話幫我check
收到先,都未收到唔知佢點,hotline幾號電話?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

揚莉煒媽咪 發表於 15-12-2 18:20
收到先,都未收到唔知佢點,hotline幾號電話?

個爛鬼號碼要嚟都無用, 打咗十幾萬次先有人聽

香港圓通速遞
客戶服務熱線:2697 9988 (查詢)
9348 7300 (whatsapp)
5339 3386 (whatsapp)
電郵:[email protected]

(同你之前貼嘅一樣 )

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:+本帖最後由+小倩+於+15-12-2+18:28+編輯+\\

打到我死都未通過,連淘寶hotline都話聯絡唔到圓通,叫我等兩個工作天。每日都得個等字

王國長老

揚莉煒媽咪 發表於 15-12-2 18:37
打到我死都未通過,連淘寶hotline都話聯絡唔到圓通,叫我等兩個工作天。每日都得個等字

...
我都好詫異今朝竟然通咗+有人聽 (之前有通過, 但響到cut線 )
感覺好似中六合彩

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:Quote:揚莉煒媽咪+發表於+15-12-2+18:37+打

我都好詫異今朝竟然通咗+有人聽 (之前有通過, 但響到cut線 )
感覺好似中六合彩 ...
頭先旺旺圓通覆我話。我張單已經催了。
吹到啤啤聲

複式洋房

回覆:ckmbenny 的帖子

剛剛淘宝客服發過来,跟星期一答覆一樣等兩三日。不停等,圓通香港失聯。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:剛剛淘宝客服發過来,跟星期一答覆一樣等兩

剛剛淘宝客服發過来,跟星期一答覆一樣等兩三日。不停等,圓通香港失聯。
你幾時買?幾時集齊到倉?幾時發貨?

複式洋房

回覆:揚莉煒媽咪 的帖子

18号買淘宝直送,21号賣家發貨,24号出庫,28号到香港,今日都未送。

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

引用:18号買淘宝直送,21号賣家發貨,24号出庫,

18号買淘宝直送,21号賣家發貨,24号出庫,28号到香港,今日都未送。
我1111買,17號到倉,23圓通發貨,今日都未有消息

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

報喜,我剛收到貨喇

首頁
23456...8

尾頁

跳至