婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

我老早比佢攪到裂左, 而家見到佢都黑面
稀仔係一個為食b, 乜都要試下, 而家24磅!!

複式洋房

原文章由 kittynleo 於 08-8-19 17:44 發表
係sofa到擺刀刀叉叉
莫講話安唔安全既問題,
一個正常人都唔會放呢d野係sofa附近呀?

係呀,叫佢唔好擺,佢就會唔鍾意,話你好話佢low,好文塞.....

複式洋房

原文章由 sayuri 於 08-8-19 17:49 發表

佢擺定架撐可能隨時準備同你開片

wakaka........,我就真係就嚟同佢開片ar,我擺定d炸藥喺身度添ar!!

男爵府

您就好啦! 老公撐您! 呢度好多愚孝仔, 阿媽話乜都係啱嘅.....
我個老公就淨係同我講, 睇情況啦, 幫道理嗰邊, 最後我食咗C貓佢都仲未知咩嘢事...................

要BB沖上雲霄, 努力中!我呢個仔呀玩就最叻!

複式洋房

唔係一開始就幫ga,我老公以前都係一個愚孝仔,以前同奶奶住咗3年,只係自己同奶奶鬥攻心計,專登捉99 d 錯處比老公睇,再喺老公背後做d野,等老公識得張心比己,老公先開始識唸,先幫返我咋

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

原文章由 GTT 於 08-8-20 00:46 發表
唔係一開始就幫ga,我老公以前都係一個愚孝仔,以前同奶奶住咗3年,只係自己同奶奶鬥攻心計,專登捉99 d 錯處比老公睇,再喺老公背後做d野,等老公識得張心比己,老公先開始識唸,先幫返我咋 ...

我99正正就係由c6細個已經識得做'功夫',老公於是變成一個愚孝仔,咁99講mug c6都信哂 lor, 信咗幾十年,我又鬼死咁正直,好信佢,以為99如佢所形容咁嘅,但漸漸發覺唔對路,不幸為時已晚,眨眼過了十幾年咯。
為甚麽要用咁多時間先明白?請妳再入我嘅主題:俾面色,我再細述吧。

複式洋房

原文章由 sfll 於 08-8-20 09:09 發表

我99正正就係由c6細個已經識得做'功夫',老公於是變成一個愚孝仔,咁99講mug c6都信哂 lor, 信咗幾十年,我又鬼死咁正直,好信佢,以為99如佢所形容咁嘅,但漸漸發覺唔對路,不幸為時已晚,眨眼過了十幾年咯。
為甚麽要用咁多時間 ...

如果佢比面色我睇而又一齊住的話,我會特登成日走出去,夜晚都唔返嚟食飯,d家務有得佢自己做,仲要特登用好多籍口叫理c6出去食,有小朋友仲更加好,特登帶埋小朋友早出晚歸,比佢知道不滿.....

複式洋房

原文章由 sfll 於 08-8-20 09:09 發表

為甚麽要用咁多時間 ...

如果佢比面色我睇而又一齊住的話,我會特登成日走出去,夜晚都唔返嚟食飯,d家務有得佢自己做,仲要特登用好多籍口叫理c6出去食,有小朋友仲更加好,特登帶埋小朋友早出晚歸,比佢知道不滿.....

首頁

尾頁

跳至