想生BB

跳至

首頁
23456...68

尾頁

大宅

shema,

你想做iui or ivf 呢 ? 如果你係iui, 我可以比詳細少少資料比你.

3306A, FLYFIVE,

魚生壽司我都超鐘意食, 我都以為自己介唔到口, 不過我今年BINGO之前去過日本玩, 係魚市場食過好正好正的魚生壽司, 返到香港之後已經無興趣食了, 所以我BINGO之後都無想食壽司了. 你地要食宜家好食喇, BINGO左就唔準食架喇 !反而我介唔到飲凍飲, 以前唔飲凍檸茶, 宜家出街食野都會飲, 天氣熱就想飲汽水, 宜家飲得多過BINGO之前呀. 可能無胃口食野, 飲少少汽水可以增強食慾呀.

3306A,

RELAX, 其實大局已定了, 唔好咁緊張. 每個人的反應都唔同.

大宅

原文章由 origins 於 08-8-19 11:50 發表
shema,

你想做iui or ivf 呢 ? 如果你係iui, 我可以比詳細少少資料比你.

魚生壽司我都超鐘意食, 我都以為自己介唔到口, 不過我今年BINGO之前去過日本玩, 係魚市場食過好正好正的魚生壽司, 返到香 ...

BINGO咗凍嘢要90%戒因為會影響bb氣管,我弟婦就係唔理姪仔出世頭一年冬天成日氣管敏感,而嗰10%凍嘢只限含在口裡變暖才喝
iui後一星期心情都無咩持別,就是知道已成定局後身體有咩特徵都好緊張,每天都摸吓個胸怕無再谷,個肚又有時谷m feel
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

別墅

原文章由 origins 於 08-8-19 11:59 發表
shema,

魚生壽司我都超鐘意食, 我都以為自己介唔到口, 不過我今年BINGO之前去過日本玩, 係魚市場食過好正好正的魚生壽司, 返到香 ...

orginis

我都未睇,所以都唔知會做咩! 不過你俾定我做過參考都好wow!

大宅

成日發表文章都出
504 Gateway Time-out
The server didn't respond in time.
以為send不出原來又SEND到:;pppp:

BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

複式洋房

Hi ! 今日sick leave ar ! 隻右眼發炎 ar ! 尋晚有條眼捷先走左入眼角 lor ! 又紅又痛 ! 頭先睇左醫生滴左眼藥水&食燒炎藥,醫生開個 d 藥都係for 有左 ga ! 希望真係冇影響 la ! 預計8/24 M ar ! 不過呢兩日小便都勁黃 ar ! 唔知如果有左係咪禁 ga 呢

大宅

HI, ALL
我地都係度等放榜,唔知你地有冇手多多用D仔CHECK吓呢?

複式洋房

冇呀 !我唔心急 wor ! 平常心呀 !我驚驗出黎冇會好 down ar ! 為有等唔 M 黎先算 ar !

大宅

原文章由 布袋 於 08-8-19 14:45 發表
冇呀 !我唔心急 wor ! 平常心呀 !我驚驗出黎冇會好 down ar ! 為有等唔 M 黎先算 ar !

布袋,你真係好冷靜bo,我就唔得,成日掛住,搞到冇心機做嘢

複式洋房

原文章由 布袋 於 08-8-19 14:45 發表

Hi 布袋,

俾心機喔, 我支持你啊!

努力!
Cheers,

張太太字

複式洋房

原文章由 TIGER-BABY 於 08-8-19 15:02 發表

布袋,你真係好冷靜bo,我就唔得,成日掛住,搞到冇心機做嘢

Hi Tiger-Baby,

我都支持你啊!

平常心好無!
Cheers,

張太太字

複式洋房

我之前都好緊張ka ! 可能一心等下個星期開始 IUI la ! so 今次都好平靜 ar ! 真係希望今次 bingo 唔洗做IUI la !

大宅

原文章由 張太太 於 08-8-19 15:13 發表

我都支持你啊!

平常心好無!

多謝你嘅支持,希望好似你咁一擊即中!你依家見點呀,胃口幾好嘛?
希望在明天,一起努力呀!

大宅

shema

唔好意思今朝個bk short short地, 成個load唔到個page, 出咗街, 睇到你個pm, 我等一陣覆你.

原文章由 Shema 於 08-8-19 10:58 發表

Thanks! 請問佢地係咩診症時間?星期六有冇得睇? 難唔難book ga?

PS. Flyfive - Pls check PM

大宅

3306a

你講到我口水都流晒, 我都好想去spaghetti house 食嘢呀!!!!!

原文章由 3306A 於 08-8-19 11:37 發表
chingchuchu、flyfive、6669
以前一星期最少食兩三次魚生,其實不是戒口只係轉咗工,因為c6少吃生嘢,所以現在兩個月都有食一次,現在我都有新目標就係spaghettihouse
酥皮周打海皇湯、黑椒蜜汁雞翼、香蒜田螺煙肉焗薯茸、芝士焗西蘭花: ...

大宅

vesyy

我老公自己話著多d孖煙通對丁丁都有幫助, 佢講, 我唔知係咪. 不如有試下.

原文章由 vesyy 於 08-8-19 11:52 發表
Hello,

我係 vesyy 呀, 報到!!

係呀, 前幾天我都睇唔到又 post 唔睇, 終於可以見返你地了

我未有新 status, 等下星期再驗蟲蟲, 再決定

各位加油吧!!!

複式洋房

原文章由 TIGER-BABY 於 08-8-19 15:35 發表

多謝你嘅支持,希望好似你咁一擊即中!你依家見點呀,胃口幾好嘛?

我胃口好好呀! 又鍾意瞓覺!

我真係好希望你地會攪掂, 可以一齊分享過程!

你同布袋要努力呀!
Cheers,

張太太字

大宅

origina

好多謝你一直提供資料, 你自己都要同小b好好休息呀. 我呢幾個都唔理咁多, 係咁食定d我自己都想食的東西.

布袋
我早上的尿好黃呀, 好似檸檬茶咁呀.

tiger baby

我今日偷偷驗咗, 不過都知係因為安胎針..... 但係我有阿q精神, 起碼可以keep住安慰吓自己. 不在乎天長地久, 只在乎曾經擁有......

shema
你今個禮拜book dr chan 下個week有得睇, 唔駛驚呀, 佢好好e生嚟架, 一定幫到你.

各位, 革命尚未成功, 我們尚要努力!!! 加油!!

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

HI, 布袋 & TIGER-BABY, 加油呀!

大宅

bk慢到 所以去咗瞓覺

flyfive
無得食魚生為有揾啲好味熱食啦。
妳偷偷驗咗,用d仔排卵定驗孕?
我都想玩但怕失望。

布袋
啲眼葯水流到喉嚨很苦呀

革命尚未成功, 我們尚要努力!!! 加油!!

複式洋房

大家都要加油 ar ! 記得放鬆 D 心情 AR ! 睇下奧運時間都快過 d ar !

首頁
23456...68

尾頁

跳至