母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我都有時睇唔到。
不如試下開新topic,睇下會唔會好d。

男爵府

我lei報到, 但點睇返上回個d, 尤其最last d tim...

子爵府

hi,好似load 得快咗o的喎. good.

原文章由 sa~ 於 08-8-18 16:21 發表
我lei報到, 但點睇返上回個d, 尤其最last d tim...

男爵府

但舊回d post都係睇唔到

男爵府

sa姐,
你試下選"新的在前",我都係咁先睇得到!
原文章由 sa~ 於 08-8-18 16:21 發表

男爵府

好似係好啲噃!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

b1,

我下星期三放補假,我可唔可以來你度,探你和細佬兼拿埋衫, birdchai 要的M巾, 我可以幫佢拿埋,我同佢公司好近的.最緊要唔阻你.如唔得,唔緊要.

post番上來先,仲有yanlongma n celestee88.
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

原文章由 yanlongma 於 08-8-18 16:49 發表
sa姐,

睇到嗱

男爵府

原文章由 yanlongma 於 08-8-18 16:49 發表
sa姐,

睇到嗱

男爵府

sa姐,

睇到嗱

男爵府

都冇唸過乜旦糕, 或者買美心個d一人旦糕$1x個隻,細細個,做甜品 . 但最想今不用ot, 早d返去陪佢....

男爵府

我聽日開始放假啦,因為兩隻怪獸都開始放假!
終於搞掂手頭上的工作,唔洗放假都返來開工!
yoyoslam,
如果有急事找我,例如上b1屋企,可以打我手提。

男爵府

早...up 返上lei.
B1/咁慘,咁細個就被傳染, 不過我唸佢會好快好返.
冇胃口就俾佢少食多餐...你自己都要小心身體

男爵府

原文章由 sa~ 於 08-8-19 10:35 發表
早...up 返上lei.
B1/咁慘,咁細個就被傳染, 不過我唸佢會好快好返.
冇胃口就俾佢少食多餐...你自己都要小心身體

B1個細仔被感染嗎?請詳細點說明.

大宅

Sa, 其實原本有點意外成份. C6開頭有點唔接受,後來接受了仲Plan新屋裝修添.........

Birdchai, 我email - [email protected]

Yoyoslam - Lydia 都好係你咁講係自然淘汰.
[url=http://lilypie.com][img]http://lilypie.com/pic/080130/QHJc.jpg[/img

大宅

hihi... 終於搵返你地啦.....

大宅

無時間追post啊!!!

very sorry yoyo+longma, 呢排都唔係咁方便啦因細佬病左.... (被屋企人傳染....), 咳起有痰, d nose涕唔上唔落, 我好肉赤, 都未得黎滿月就要同病菌搏鬥....明天上午要帶佢覆診, 下午則要去阿哥學校, 佢返埋聽日放暑假...

呢個<月>都坐得幾攰, 公公婆婆屋企出入既人流do唔少, 無咩時間可以靜靜地訓覺 好彩奶糧頂得下, 細佬呢幾日都無咩胃口, freezer依家有幾十安冰奶....

大宅

原文章由 yoyoslam 於 08-8-19 10:38 發表

B1個細仔被感染嗎?請詳細點說明.

b1咩事呀... 可能我miss左d post....

大宅

原文章由 Jojolaw99 於 08-8-19 10:42 發表
Sa, 其實原本有點意外成份. C6開頭有點唔接受,後來接受了仲Plan新屋裝修添.........

Birdchai, 我email - [email protected]

Yoyoslam - Lydia 都好係你咁講係自然淘汰. ...

jojo... pls check pm... 我唔識安慰人, 不過希望你睇左會好d啦,
anyway, 我知你有能力recover, 有咩想搵人傾計, 可call我...

大宅

因細佬病左, 暫時仲留係阿爸阿媽屋企, 只會間唔中返自己家攞野, 等阿哥開返學, 9月中左右我相信時間會鬆動d, 出黎或約上我家都ok...

首頁

尾頁

跳至