親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人可以告訴我–

關於謙商旅–東門館和和昌商旅–站前館

哪一間好,方便些﹖(由機場到該酒店)

謝謝

別墅

和昌商旅–站前館

佢前身係好似係喜苑, 佢衙口已經係地下街入口, 對面已經係搭車去機場

之前住佢對面街已經有7-11///未知汁左未

大宅

回覆 hctong1120 的帖子

謝謝﹗
和昌
請問在機場搭什麼車去酒店﹖在哪個站下車,約需多長時間﹖

大宅

回覆:關於謙商旅–東門館和和昌商旅–站前館

謙商旅-東門館近永康街,機場去就可以搭國光到台北車站再轉捷運or的士去。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

住過東門館, 食野買野超方便, 捷運東門站上蓋就係, 樓下係節局同畫廊, 非常正氣
去機場我多數包車, 費事煩

大宅

回覆 Charlotte_mom 的帖子

由機場到謙商旅–東門館大約費用﹖

大宅

回覆:isee 的帖子

我上次包九人車,機場去酒店1200,酒店去機場1000

子爵府

我都想知謙商旅好唔好 新年住呢間 淨係知新開

大宅

引用:我都想知謙商旅好唔好+新年住呢間+淨係知新

原帖由 波蘿包1 於 15-12-12 發表
我都想知謙商旅好唔好 新年住呢間 淨係知新開
好, 交通食嘢都方便。有簡單早餐。後面係東門市場,我夏天去,最尾嗰日喺市場買咗箱芒果

男爵府

畀面勳章

引用:有冇人可以告訴我–關於謙商旅–東門館和和

原帖由 isee 於 15-12-04 發表
有冇人可以告訴我–

我近幾次去台北都係揀謙商旅東門館,交通方便,係正捷運東門站上面,對面就係永康街,食完全不成問題。由機場往酒店我會搭長榮巴士5201去到行天宮站搭捷運3個站就到東門站,因為國光1819成日都要排好長龍,所以我較喜歡搭長榮巴士5201。離開酒店我就通常包車往機場

各位Auntie/Uncle請多多指教!

大宅

住過東門站店,房間舒服乾淨,職員nice,早餐餐廳好舒適,玻璃窗對住永康街,食物普普通通。 機場去酒店,就國光巴士去台北車站轉捷運去酒店,回程去機場就包taxi ntd900。呢間地點好方便,我地好鐘意。

大宅

引用:Quote:原帖由 波蘿包1 於 15-12-12 發表我

原帖由 jaz618 於 15-12-12 發表
好, 交通食嘢都方便。有簡單早餐。後面係東門市場,我夏天去,最尾嗰日喺市場買咗箱芒果

...
係,後街係街市,方便買地道野。

大宅

回覆 小魔怪023 的帖子

大宅

可以告訴我,為什麼在GOOLE MAP上找不到:和昌商旅–站前館 ﹖

它位置卻是SEE YOU HOTEL﹖

我朋友建義訂丰居-忠孝館是否更加理想﹖(由機場出發)

大宅

有没有人幫手﹖

大宅

isee 發表於 15-12-13 18:34
可以告訴我,為什麼在GOOLE MAP上找不到:和昌商旅–站前館 ﹖

它位置卻是SEE YOU HOTEL﹖

http://www.taipeiseeyouhotel.com.tw/index.html

子爵府

isee 發表於 15-12-4 19:28
有冇人可以告訴我–

2間都未住過,入面点就唔知,但經過和昌門口,好方便,好近去桃園機場嘅巴士站

大宅

回覆 applebaby622 的帖子

謝謝你提供給我的資料。可以告訴我在機場搭巴士號碼嗎﹖
我3點半下機,不想去到酒店太晚,因此在盘算哪間酒店好。
現在我,HOLD著和昌和丰居–忠孝,不知如何選擇﹖

子爵府

isee 發表於 15-12-22 17:15
回覆 applebaby622 的帖子

謝謝你提供給我的資料。可以告訴我在機場搭巴士號碼嗎﹖
機場落機後坐去台北車站嘅大巴(我坐開國光1819),淨車程約50分鐘,台北車站落車後向新光三越果邊行,大概5至10分鐘就到

男爵府

回覆:applebaby622 的帖子

請問東門館是否直接上官網訂?或是其他有得訂?

首頁

尾頁

跳至