懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

我剛有了5w ,早兩日都係流啡,今日忽然流左好多紅,個頭又好暈,
e家非常擔心...

------------------------------------------------------------

頭先去左急症睇完醫生返來...醫生話因為bb太細超聲波照唔到..
叫我星期一再來檢查...之前又話如果流得太多血 or 肚痛就馬上
返醫院...e依我流左好多血返去醫院睇,佢又叫我星期一再去過???

[ 本文章最後由 monkeytai 於 08-8-19 21:45 編輯 ]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章

複式洋房

流紅

快些入政府急政室,如現在沒有流,你也要見e生檢查,多些臥牀休息,小心身體

複式洋房

流紅

快些入政府急政室,如現在沒有流,你也要見e生檢查,多些臥牀休息,小心身體

複式洋房

流紅

複式洋房

流紅

大宅

你要盡快去看醫生或者去急症啦~
除看醫生外, 不要多走動, 臥床休息。

大宅

唔好意思, 我咁講可能令你仲亂, 不過我O係呢度見到好多MAMA 都話唔好去政府急症, 你可以去C+ 急症, 佢地有婦產科醫生, 佢一定會同你照ULTRASOUND, 同埋佢會比安胎藥你食, 我唔知去政府會唔會同你做呢d 野, 不過如果你去開政府, 你都覺得ok既就繼續, 否則大把c+, 好似仁安, 法國都有急症, 有婦產科幫你.

唔洗太擔心, 我今日先同個朋友傾開, 佢由day 1 流到16w 先至冇流, 唔好太操勞, 食得就食多d, zz多d 啦.

大宅

如果流鮮血,政府應該唔會就咁俾你返屋企,佢會要你入院留醫...我果時6WK幾流咗少少鮮血即刻飛的入廣華,個急症室醫生用鴨咀拑想同我睇,但佢整痛我,我又怕痛,係咁大叫,佢即刻話要我留醫,慢慢
睇...

咁就上咗病房,由2個醫生一個用陰超,一個用最細拑加手指驗...話OK,冇咩,又冇息肉...咁就去病房瞓...之后3日唔流啡唔肚痛先可以出院.

另有一個MAMA係5WK,連陰超都照唔到BB心跳,我眼見佢都留咗院2日,我走佢都未走,因為佢仲有少少血流.

我仲見到其他MAMA都係咁,佢地流血仲勁,有一個係3個幾月返返下工勁流,要CALL白車入院,入咗嚟,瞓咗半日就流少咗好多...醫生都冇解釋話點解...只係俾佢瞓下,佢都係瞓咗一晚唔流血,先可以出院..

MONKEYTAI:
你係去邊間公立醫院佢叫番你出嚟???
真係流血一定要入院,唔去上次果間都要去其他...

[ 本文章最後由 sunggie 於 08-8-19 23:55 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至