自由講場

跳至

首頁

尾頁

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

今日好似快番d啦

王國長老

王國長老

我覺得好confusing, 討論區好似分左家,forum.baby-kingdom.com一邊, edu.baby-kingdom.co又一邊, 有d無所適從!mouth:
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

internet worm

我一click去課外活動,Norton AntiVirus 自動彈出話有internet worm,跟住就開唔到網頁,我問過朋友,佢話有機會係網頁被人hack左,仲叫我唔好再去該網頁;其實係系統升級引至,定係真係有人hack左?
願幼兒都能健康快樂地成長,做一個有用的人。

子爵府

我昨日全日LOGIN 都去唔到仲要係TIME OUT?????

大宅

不能閱讀

"2009年3月預產媽媽,hello (Part II)" 也是不能閱讀新post,請進行維修。

禁止訪問

珍珠宮

本人經常在<美容扮靚>討論區中之<有冇人有買超聲波導入器用呢?>的最新回應/發表回覆不能閱讀,只有最新日子資料上之顯示,而link 到最後一頁,並未有內容顯示.
請幫忙解決,謝謝!!!辛苦晒!!!

[ 本文章最後由 wai001 於 08-8-28 17:36 編輯 ]
我有個寶貝仔仔,人人都話佢靚仔! 仔仔好奀皮,除了食,睡和返學,日日由早到晚都要玩過不停! 我老公,仔仔和我一家3口,非常幸福!!!

水晶宮

畀面勳章

原文章由 bibian 於 08-8-22 13:32 發表
我一click去課外活動,Norton AntiVirus 自動彈出話有internet worm,跟住就開唔到網頁,我問過朋友,佢話有機會係網頁被人hack左,仲叫我唔好再去該網頁;其實係系統升級引至,定係真係有人hack左? ...

me too

首頁

尾頁

跳至