興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

喺帳號度打錯咗D名,可以刪除嗎?

每次入嚟bk,諗住禁兩吓左鍵mouse搵返個名就入埋個密碼搞掂,但係我之前打錯咗嗰D名又喺到,覺得好麻煩,請問有冇辦法刪除咗D錯名呢??
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

男爵府

Re:

Protected Storage PassView 可以刪除打錯左的名

大宅

Re: 喺帳號度打錯咗D名,可以刪除嗎?

Just place the mouse cursor on 之前打錯咗嗰D名 (don't click mouse button), then press <Delete> key on your keyboard.

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 喺帳號度打錯咗D名,可以刪除嗎?

kit.kit 寫道:

Just place the mouse cursor on 之前打錯咗嗰D名 (don't click mouse button), then press <Delete> key on your keyboard.

係呀,我都係咁delete個錯名

大宅

Re:

如果想請哂全部, 去Internet Option -> 內容 -> 自動完成 -> 清除表單
我個仔好得意架

大宅

Re:

唔該晒咁多位,我搞掂咗喇
頌恩99年3月8,穎恩05年5月2,浩宏06年12月31 頌恩穎恩網頁

首頁

尾頁

跳至