自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

頭先我買萬寧牌貨品,跟手用埋上一張減 $20優惠券,

跟住比埋 HSBC卡送果張 $20優惠券(肉色)(折實滿$80可以用),

收銀一見到就話一係萬寧牌九折,一係用$20券,兩者不能共用。

收銀叫我揀,我叫佢搵條款比我睇,佢搵左一輪搵唔到,就話比我用。

其實HSBC卡果張 $20優惠券,條款只係話“ 不能同mann card 9折 或 enjoy card 9折 同時用。

所以,大家唔好比D職員大到,自己都要望清楚優惠券可以點用。

珍珠宮

男爵府

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:頭先我買萬寧牌貨品,跟手用埋上一張減+$20

原帖由 Sallyb1a 於 15-12-16 發表

跟住比埋 HSBC卡送果張 $20優惠券(肉色)(折實滿$80 ...

simple is the best~

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆:用HSBC卡送果張$20萬寧優惠券要留意

即係減咗 $40

水晶宮

惠康又係,好多時2號同20號買滿$100有九五折,但就吾俾用惠康禮卷,但有D分店又俾喎,但就距離屋企遠好多,如果買油、米冇理由甘逺抬番屋企架,但又想用咗D喺HSBC換番黎既welcome coupon,真係吾明白點解同-間公司,吾同分店又吾同政策。

Sallyb1a    發表於 15-12-16 17:59
Sallyb1a    發表於 15-12-16 17:59

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

simple430 發表於 15-12-16 17:42
即係減咗 $40
係呀,即係呢2款優惠券可以同時使用。

男爵府

回覆:用HSBC卡送果張$20萬寧優惠券要留意

係咪講緊呢張?唔係bo .. 有寫“此券不能與萬寧現金券同時使用”

男爵府

引用:係咪講緊呢張?唔係bo .. 有寫“此券不能與

原帖由 yuki411 於 15-12-16 發表
係咪講緊呢張?唔係bo .. 有寫“此券不能與萬寧現金券同時使用”
不過佢d優惠都轉左有小小唔同,上次星期三去買萬寧牌,個收銀就叫我揀一係就揀9折,一係就揀用$40减$20券(藍色個張),唔可以同時使用

珍珠宮

引用:係咪講緊呢張?唔係bo .. 有寫“此券不能與

呢個職員無講

其實都有d混亂

珍珠宮

引用:Quote:原帖由 yuki411 於 15-12-16 發表係

不過佢d優惠都轉左有小小唔同,上次星期三去買萬寧牌,個收銀就叫我揀一係就揀9折,一係就揀用$40减$20券 ...
頭先比我用吖

好彩

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由 yuki411 於 15-12-16 發表不

頭先比我用吖

好彩
咁唔係佢大你係你搏大霧

伯爵府

Sallyb1a 發表於 15-12-16 17:18

跟住比埋 HSBC卡送果張 $20優惠券(肉色)(折實滿$80 ...

其实是你大到佢,萬寧牌九折條款是不可同優惠券一起用的,個牌有写,我今天都研究咗一輪

伯爵府

yuki411 發表於 15-12-16 18:21
不過佢d優惠都轉左有小小唔同,上次星期三去買萬寧牌,個收銀就叫我揀一係就揀9折,一係就揀用$40减$20券 ...

是的.

男爵府

引用:Quote:原帖由 yuki411 於 15-12-16 發表不

頭先比我用吖

好彩
其實我覺得佢間間做法都有d分别 .. 唔同人唔同做法

大宅

Sallyb1a 發表於 15-12-16 17:18

象牙宮

不嬲都唔可以雙重優惠的。

大宅

回覆:Sallyb1a 的帖子

其實今日星期三用會員咭買萬寧自家牌子有九折,其實就係man咭九折,man咭day是全場做95折,睇番其實係票能用HSBC張20蚊卷的,係師姐你成功大左個職嘛仔啫

首頁

尾頁

跳至