美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我有人好次我咁, 有左果陣腋下黑左好多, 都宜家生完成個月都仲係咁, 會唔會淡返架??? 有冇d咩搽左會淡d呀???

禁止訪問

別墅

我生完8個月仲黑緊...= =

男爵府

我下個月生,我腋下都好黑呀!救命呀!真係好肉酸!
WLM,請問你生完幾耐淡番?
唉!我仲有腋下假乳房,e生話無辦法,唉!做媽媽真偉大!........................

別墅

我以前都係好黑,我自己用盈白產品沖洗,,用精華搽佢和"夫"mask在肚和腋下,甘真係好快淡晒 ,而7我嫂嫂佢無用,就成2年幾個肚仲有d黑....

原文章由 kaka1128 於 08-8-26 20:18 發表
我有人好次我咁, 有左果陣腋下黑左好多, 都宜家生完成個月都仲係咁, 會唔會淡返架??? 有冇d咩搽左會淡d呀???

男爵府

For akj,
乜野係假乳房呀???

For SALINDA ,
咁你係用咩產品呀. 可唔可以介紹下???

男爵府

kaka1128:
即腋下多左舊肉and有粒黃豆咁大粒嘅野!!!以前未有bb時粒野係白色好細粒,但而家大粒and黑左,唉!總之好核突!
唔知叫假乳房定副乳房!

洋房

你可以去這個網址睇下 http://www.xanga.com/skinceuticals2006

這個是可以除手內克克的,你有意思可以買呀
1. NeoStrata - Gel Plus - AHA 15 100ml $250

要每日都用keep住搽倒冇,效果好好,睇皮膚診所都會有得買不過要成$480好貴,我揾左好內先揾倒網上有得買
希望幫倒你

首頁

尾頁

跳至