美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

BK Milk勳章

回覆:氣墊粉餅 回購雪花秀定試其他好呢?

有無姐妹,優惠時買多咗一盒,想放出來呀,我有興趣

子爵府

睛靈勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實真係好㩒用,我10月頭開嚟用,今日揭開舊棉仲有咁多(我換咗Etude House個扑用),我想用埋呢度先試下用新買Brightening果隻,要勤力啲補妝

爆愛車縫作

男爵府

引用:其實真係好㩒用,我10月頭開嚟用,今日揭開

原帖由 蜜棗 於 16-01-07 發表
其實真係好㩒用,我10月頭開嚟用,今日揭開舊棉仲有咁多(我換咗Etude House個扑用),我想用埋呢度先試下 ...
我差唔多日日用可以用到三個月!雪花秀新版遮霞冇舊版高 兩隻我都用緊 我自己就鐘意舊版多啲

複式洋房

我好癲咁買咗一set舊一set新 跟住發現應該用唔曬
所以想放一盒舊21同一盒新17
jm想要可以pm 我!

男爵府

引用:我好癲咁買咗一set舊一set新 跟住發現應該

原帖由 mswpy 於 16-01-07 發表
我好癲咁買咗一set舊一set新 跟住發現應該用唔曬
所以想放一盒舊21同一盒新17
jm想要可以pm 我! ...
我癲過你我買兩盒舊 兩盒新!我買4盒都係叫親戚同我係香港買 因為我住外國

複式洋房

回覆 ymkcandy 的帖子

我都係total買咗4盒!仲有之前買咗vidivici
再係韓國買咗hera age reverse 都未開嚟試

男爵府

引用:回覆 ymkcandy 的帖子我都係total買咗4盒!

我都係total買咗4盒!仲有之前買咗vidivici
hera 我都有用佢隻ultra moisture cushion

複式洋房

好用嗎?我見d人話age reverse仲好過雪花秀先買~

男爵府

引用:回覆 ymkcandy 的帖子好用嗎?我見d人話age

好用嗎?我見d人話age reverse仲好過雪花秀先買~
hera ultra moisture 好用呀 好夠遮覆同保濕

男爵府

引用:Quote:原帖由 mswpy 於 16-01-07 發表回覆

原帖由 ymkcandy 於 16-01-08 發表
hera ultra moisture 好用呀 好夠遮覆同保濕
遮霞

別墅

想問下Jm們,舊版13係米好白架?

複式洋房

回覆 tanknmiu 的帖子

我用緊舊13, 唔覺好白新17仲白好多

珍珠宮

引用:回購雪花秀定試其他好呢?我用開雪花秀舊版

原帖由 meek 於 15-12-20 發表
回購雪花秀定試其他好呢?我用開雪花秀舊版,心思思想試其他,上網睇完嘅心水 vdl, espoir, iope... 有冇 J ...
油肌用雪花秀得唔得?

複式洋房

回覆 ahpoo 的帖子

舊應該會lup新我覺得可能ok
其實可以去試咗先 唔好晒無謂錢嘛

珍珠宮

引用:回覆+ahpoo+的帖子舊應該會lup新我覺得可能

原帖由 mswpy 於 16-01-10 發表
回覆 ahpoo 的帖子

舊應該會lup新我覺得可能ok
thx

大宅

有沒有jm可讓出一盒新版21/17比我 thanks

別墅

我試過舊21好似太暗,但舊13色又冇得試,我皮膚算白但有印!應該用幾號好?

別墅

引用:回覆+tanknmiu+的帖子我用緊舊13,+唔覺好白

原帖由 mswpy 於 16-01-10 發表

我用緊舊13, 唔覺好白新17仲白好多
你係咩膚色呀Jm?

複式洋房

都算白mac nc20到

首頁

尾頁

跳至