親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

布吉

原文章由 momo007 於 08-9-2 21:12 發表

唔使唔好意思的,咁你又真係好鬼死精明嘛

你係香港>布吉>蘇梅>布吉>香港?

布吉>蘇梅你係坐飛機定車船?

Hi Momo007

我們會飛曼谷-布吉-Samui-曼谷, 但未確定去Samui or Krabi. 我會自己開車由布吉去Samui.大約七小時, Krabi要三小時
.

我們有20 年自由行經驗, 包括歐美, 我小孩9歲及7, 亦習慣了自由行, 他們很幸運去很多地方了, 例如上航空母艦及OhioAirForce戰鬥機Museum,所以我們比較多資料.

男爵府

原文章由 iberia 於 08-9-3 12:13 發表

Hi Momo007

我們會飛曼谷-布吉-Samui-曼谷, 但未確定去Samui or Krabi. 我會自己開車由布吉去Samui.大約七小時, 去Krabi要三小時
.

我們有20 年自由行經驗, 包括歐美, 我小孩9歲及7歲, 亦習慣了自由行, 他們很 ...

e~e~你同我個新年trip都差不多喎...
你的仔女好幸福,相對其他小朋友見識廣....
你張頭像係咪你仔仔?

複式洋房

原文章由 momo007 於 08-9-3 16:24 發表

你張頭像係咪你仔仔?

Hi 我們會1/24飛, 在曼谷轉機, 大約1/27或1/28 去Samui / Krabi. 在布吉會在Laguna, 希望到時見到您.

複式洋房

原文章由 momo007 於 08-9-3 16:24 發表

你張頭像係咪你仔仔?

對, 這張相是我細仔. 每年我們會回美國玩及上Summer Camp. 會先到Orlando Disney 再去外父母家住, 所美國或西班牙都比較認識, 可以交流一吓.

男爵府

原文章由 iberia 於 08-9-3 16:54 發表

Hi 我們會1/24飛, 在曼谷轉機, 大約1/27或1/28 去Samui / Krabi. 在布吉會在Laguna, 希望到時見到您.

我同你個晚飛,不過我25號先轉機,到時住響布吉南部的Chalong Bay.貪佢個邊少d人.我鍾意靜靜地,我好怕好多人和好嘈架.所以我鍾意d boutique resort.

首頁

尾頁

跳至