親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

各位姊妹,
我想訂香港快運去福崗,因為真俘平好多,請問這 AIR LINE 可靠嗎?是否經常CANCEL 和 DELAY

:wave: :wave: 我心專主為大。

禁止訪問

男爵府

引用:各位姊妹,我想訂香港快運去福崗,因為真俘

原帖由 YINGLAM 於 15-12-22 發表
各位姊妹,
我想訂香港快運去福崗,因為真俘平好多,請問這 AIR LINE 可靠嗎?是否經常CANCEL 和 DELAY
呢條福岡線比較少delay

侯爵府

各位姊妹,
每間航空公司也會有cancel delay情況,我坐過幾次也準時

珍珠宮

回覆:香港快運可靠嗎

上網查下就知啦

子爵府

我都book左快運,但你講到冇死過人,我心即離一離

大宅

各位姊妹,
覺得佢幾好,香草就5好,取消機你都未必知。

伯爵府

今個月先搭完去福岡,來回都無遲,回程仲早到咗!
去程都係用HK AIRLINE機!
之前幾個朋友都係搭HKE去福岡,全部無問題!

男爵府

其實DELAY都要睇LANDING AIRPORT.有時DELAY唔可以怪晒航空公司..
飛內地成日DELAY..日本會比較少..

複式洋房

坐過幾次, 無試過中招, 上網見過人好怒氣, 睇你好唔好睇~
另一方面, 其實要睇下自己係咪接受到無野食同窄位, 我高會頂腳

伯爵府

我大阪回程1500俾佢單方面因調動航班而調咗去翌日0635,仲要冇通知我,係睇網上新聞有其他乘客投訴先知,要幾經拗數先肯俾我免費調回同日1415。之後又再收到通知,去程由1000調去1100,又係要申請先可以免費調回0915。佢仲話明日後即使係佢公司調動,我都唔可以再改。現在距離出發仲有2個月,唔知佢會唔會再玩嘢。

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我只知平係有風險,要承受到先好!

複式洋房

HKE始終都係廉航 都成日有聽人講過會突然DELAY OR CANCEL
不過真係好平GE~~

禁止訪問

男爵府

考慮咗幾日,點知每套加價440,焗買。因為始終佢最平

別墅

撘過好多次,都冇乜事,最多試過回程時delay 一個鈡

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

搭過有delay, 不過一個鐘我接受
delay / cancel 呢啲都係睇返airline決定啦, 之前佢有啲航班都未批實可以飛就賣飛, 仲要用黎做promo所以咪好多中晒招囉~

複式洋房

搭過多次無事,但網上一般都是投訴取消航班為主。
所以出發二,三個星期前上官網査看行程是否正常是必須.
因票價真的很平!

別墅

我坐過,都幾Ok

別墅

陪月勳章

想請問係咪一定要print itinerary 出來先可以check in ?
手機show 得唔得呢?
Meal 可否上機後先定?

首頁

尾頁

跳至