親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 HinMami 於 08-10-25 11:53 發表
我早兩日在e記落訂報左團tim!!! 衣家好驚呀.....希望我個領隊好人啦!

我跟過東記3次係今次去沖繩比較差D,個領隊正係識sale野.所以我下次都考慮自由行.

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我以前跟佢地團去九州又好好喎.
我地起哄話想去食活魚刺身,
個導遊好掂咁帶我地去間日本鋪食, 好味~

但之後都係自由行, 就唔知喇~

大宅

我舊年跟東記去北海道,個領隊Raymond淨係識叫人買嘢!

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

東記d(日本)醒guide走晒la,剩底d一係走唔到(無路數),一係老,後個d係佢d東記自己一手一腳教出lai但好多唔係日本留學or住過,只係識d簡單日文,唔似得以前個d真係日本通ga

男爵府

原文章由 leetai 於 08-10-26 00:13 發表
東記d(日本)醒guide走晒la,剩底d一係走唔到(無路數),一係老,後個d係佢d東記自己一手一腳教出lai但好多唔係日本留學or住過,只係識d簡單日文,唔似得以前個d真係日本通ga ...

係呀, 好似好多有經驗嘅都走左無做喇!

侯爵府

咁佢地去咗邊? 日本團ge market 東X遊應該係最大噃!

原文章由 gdmice 於 08-10-26 12:36 發表

係呀, 好似好多有經驗嘅都走左無做喇!

子爵府

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

緊係做大陸客la,聽個friend講e家d同胞好禮貌過香港人,去到人地國家又唔似得港人咁嘈,起碼尊重個guide先la

侯爵府

ic

原文章由 leetai 於 08-10-28 02:04 發表
緊係做大陸客la,聽個friend講e家d同胞好禮貌過香港人,去到人地國家又唔似得港人咁嘈,起碼尊重個guide先la

複式洋房

我上年新年去仙台都係跟東x遊, 個導遊都係叫james, 應該是同一個人, 因為真的非常差勁.

子爵府

原文章由 debbie74 於 08-12-20 01:29 發表
我上年新年去仙台都係跟東x遊, 個導遊都係叫james, 應該是同一個人, 因為真的非常差勁.

我舊件去台灣都跟東x 遊,好差...未試下咁差...都9唔搭8 ,

大宅

你地有冇去東記投訴或者上佢地個留言版投訴, 真係要出聲!
我都咗29/1北海道, 希望係佢帶...如真係..我一定問佢..

原文章由 debbie74 於 08-12-20 01:29 發表

大宅

我參加左17 - 21 /12 既北海道5 天團,我地個領隊吾錯,好有責任心、又吾會迫你買野,我地想買 or 食既野,只要同佢講,佢就帶我地去.... 佢叫Stephen

[ 本文章最後由 肥肥師奶 於 08-12-22 12:41 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至