親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:2016學校復活節假期去海南三亞club med

我都到左啦!

大宅

回覆:chingko 的帖子

你都update下我地啦

大宅

環境唔錯,尋日到埗冇join佢地活動,下午遊下水,幾舒服,池邊有果汁任飲,自助餐唔好同香港酒店比,叫有D野食,一定飽既!

大宅

活動資料

大宅

唔好意思,噚日返嚟病咗~
而家update少少先!
接待:除咗GO同廚係國際化,其他都係本地人.GO禮貌當然非常好及主動,好有朝氣.當地員工禮貌都ok,只係做事有d慢,可能因為同日成一百人入村,check in登記要用一日時間,我哋三間房得一間房執好可以12點入房,其餘要2點先得.訂房時要求bb床等都要再call先拎嚟,bb浴盆要call幾次等到夜晚先有.check out時講明行李放房門有人嚟收,朝早11點放到3點都唔見有放喺大堂,要再問先話可能唔記得咗~仲有check out時間太早,11點,但我哋7點15分先離開,要好努力搵地方hea~雖然明白要回房,加上同日太多人check out,但我哋有幼兒就麻煩少少.
房間設施:雖然今年先開幕,但間酒店係收購舊酒店,房間我訂最平嗰間,但都好大,另外兩間相連房,就要畀多少少錢,但其中一間反而細dd.比大家參考下.每間房都係大陽台上有大浴缸,房內無浴缸.我間房個《請勿打擾》同《請清潔房間》嘅燈制倒轉,攪到無端端有人入嚟執房!住咗一日先知~仲有我間房個門鎖第三日壞咗鎖唔到,好彩酒店治安良好,無任何損失.
酒店設施:酒店好大,有私人沙灘,附木櫈及梳化床畀住客用,幾好hea.泳池有幾個,有滑梯,有個小型人造沙灘for小朋友,另一邊有標準池及另一個兒童池(但無人玩).另外有spa(收費),gym room,k房,麻雀房,美式桌球,乒乓球,籃球,羽毛球,足球,沙排,射箭等等,水上活動都有

大宅

引用:唔好意思,噚日返嚟病咗~而家update少少先!

原帖由 p_s 於 16-04-02 發表
接待:除咗GO同廚係國際化,其他都係本地人.GO禮貌當然非常好及主 ...
我明天都要努力找地方hea到晚上7點,有D頭痛,因太多客人,比錢延房都唔得!

大宅

引用:唔好意思,噚日返嚟病咗~而家update少少先!

原帖由 p_s 於 16-04-02 發表
接待:除咗GO同廚係國際化,其他都係本地人.GO禮貌當然非常好及主 ...
去機埸,要自己call車,對嗎?

大宅

引用:Quote:原帖由 p_s 於 16-04-02 發表唔好意

原帖由 chingko 於 16-04-02 發表
去機埸,要自己call車,對嗎?
我訂埋機票包機場接送.
我諗坐的士唔會太貴,20分鐘內到.

大宅

引用:Quote:原帖由 p_s 於 16-04-02 發表唔好意

原帖由 chingko 於 16-04-02 發表
我明天都要努力找地方hea到晚上7點,有D頭痛,因太多客人,比錢延房都唔得!

...
我哋去租2個鐘k房,起碼一定有得坐.

大宅

繼續:
飲食:一日三餐自助餐,但只得一間餐廳食飯有d悶.其他時間兩間bar可提供飲品至十點,及中間有小食供應.如果飲酒都幾抵,只係硬嘢要畀錢,紅白酒同雞尾酒任飲.

大宅

我也玩完回港了,第一次去clubmed 玩,感覺都算新鮮,兩個小朋友也玩得很開心,環境很好,房間也很大及整潔,如果開放多一個餐廳或自費餐廳就好,因一日三餐在同一餐廳都好厭,所以有一晚都走左出街食!每個設施也有分小童及成人時段,如果小朋友唔join俱樂部活動,就要留意設施開放時間!GO很熱情,好nice!渡假村都感安全!可安心給小朋友自由活動!

大宅

多謝JM update!! 如果今次好,下次可以諗諗去石垣!

大宅

引用:多謝JM+update!!+如果今次好,下次可以諗諗

原帖由 SiuGai 於 16-04-05 發表
多謝JM update!! 如果今次好,下次可以諗諗去石垣!
你去完都返黎更新下啦!我小朋友一落車,已經問下次幾時再黎呀!

大宅

引用:Quote:原帖由+SiuGai+於+16-04-05+發表多謝

原帖由 chingko 於 16-04-05 發表
你去完都返黎更新下啦!我小朋友一落車,已經問下次幾時再黎呀!
我7-1先去~~有排!

知唔知浮潛/潛水幾多錢?

大宅

引用:Quote:原帖由+chingko+於+16-04-05+發表你

我7-1先去~~有排!

三亞暫時未有呢類活動呀!

大宅

引用:Quote:原帖由+SiuGai+於+16-04-05+發表我7-

原帖由 chingko 於 16-04-05 發表
三亞暫時未有呢類活動呀!
係喎四月後先grand open..先所有活動開放

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由 chingko 於 16-04-05 發表你

我7-1先去~~有排!

我覺得在大陸玩浮潛好危險。因大陸人小危險意思,另外有事發生無人理你

別墅

多唔多大陸客?

大宅

Sheepapa 發表於 16-4-17 11:39
多唔多大陸客?都有,但普遍有教養.

珍珠宮

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

p_s 發表於 15-12-22 16:13
早前見到club med將會喺三亞開新酒店,做特價,個價錢好正!

真係紅日嗰幾日太貴,最後得28/3/16(紅日)出發,31 ...

我book左五月中,但我三日兩夜,好抵,二大一小,都唔洗一萬,全包
你小朋友有無玩kids club

首頁

尾頁

跳至